Michael Jackson Hoax Death

Onko King of Pop todella kuollut?

On vähän joka kieltää, että kun uutiset kuoleman Michael Jackson ilmoitettiin kesäkuussa 25 th 2009, olemme kaikki sitä mieltä, se on totta ... ja melkein kaikki meistä.

Tarina kuulosti erittäin uskottava. Kuva, joka julkaistiin ja ensihoitajat epätoivoisesti yrittää elvyttää Michael Jackson on takana ambulanssi, live footage, että me kaikki näimme ja lausuntoja lehdistölle antaa Jackson perheenjäsenten oli meille kaikille surullinen ja valmis aloittamaan suru menetyksestä mitä suurin viihdyttäjä meidän aikamme.

Sitten, kuin päivää meni, halkeamia alkoi esitetään tiiviisti kudottu valmistus Michael Jacksons "kuolema". Puutteita tapahtumat, jotka järjestettiin seuraavana päivänä hän kuoli ristiriitaisten tietojen Jacksonin perhe-ja Media-ja epärealistista yhteensattumia alkoi ilmestyä nostaa enemmän ja enemmän epäilystä siitä pätevyydestä vaatimusta.

Liian monta kysymystä on vielä vailla vastausta, ja lisää kysymyksiä ovat popping asti joka päivä huomioon hänen viimeinen leposija paikkaan, jossa hänen ruumiinsa on parhaillaan käynnissä oleviin, kun illusorinen toksikologia kertomuksen hänen kaksi ruumiinavauksia on vapautettava, miksi hänen kuolemansa todistus ei ole ole allekirjoitettu, ja ja se menee.

Michael Jackson Hoax Kuolema on analysoinut kaikki tiedot syötetään mediaselaimessa viikkoina kuoleman jälkeen "The King of Pop" ja on tehnyt monia päätelmät on oma.

Olitpa sitten henkilökohtaisesti sitä mieltä, Michael Jackson on kuollut tai elossa, tosiasiat ja analysointi nämä tosiasiat alla ovat kiistattomia. Emme ole keksinyt mitään näistä seikoista, olemme vain esiin ilmeinen, ja yhteistyö on kaikki tiedot, jotka on jo syötetty meille tiedotusvälineissä.

"Totuus on, kuten Sun, voit sulkea sen pois jonkin aikaa, mutta se ei ole menossa pois"

Elvis Presley

Ennen kuin "kuolema" on Michael Jackson

Jo ennen kuolemaansa, eri korviin ja hampaita oli havaittu Michael Jackson eri kuvia koska myöhään 80-luvulla luoda yleiset epäilyjen huomioon, kuinka usein hänen "houkutuslintuina" on käytetty sen sijaan, että "todellinen asia".

Joulukuussa 2008 joku kutsutaan radio osoittavat, että Yhdysvallat ja väitti, Michael Jackson oli kuollut lääkkeen yliannostukseen. Jälkeen tutkimuksessa oli esittänyt joka hoax, mutta ei ennen kuin monet suunniltaan faneja oli kuullut uutiset ja paikalliset tv-asemalta raportoitu sitä. Katso raportti täältä: http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=84

width=273 Joulukuussa 2008 - helmikuu 2009, se ilmoitti, että Michael oli kärsimystä, joilla on vakavia ihon infektio, joka voi johtaa lihaa syövät bakteereja, oli emphysema tarvitaan keuhkojen siirrännäisten, ja oli suoliston verenvuoto. Se oli jopa ilmoitti, että Michael katsoi, että hän kuolee pian. Hän kuvasi on pyörätuoli, ja oli, että hän ei voinut edes kävellä.

Kuitenkin, pari kuukautta myöhemmin - hän keinutettava maailmalle uutinen, että hän aikoo aloittaa O2 konsertteja. Ei vain sitä, mutta AEG julkaissut kuvamateriaalia hänelle tanssia lavalla täydellisessä muodossa, 2 päivää ennen hänen kuolemaansa. On väitetty, että Michael käytetään sairauden keino hakea huomiota tiedotusvälineissä, mikä hän oli oppinut hänen läheinen ystävä Elizabeth Taylor. Itse asiassa hän kerran jopa "romahti" ennen konserttia - joka oli peruutettu. Lisäksi hän kertoman käyttää sairaus, jolla ei osallistua julkisiin tapahtumiin. Miten tämä ei eri sitten, ainoastaan laajemmassa mittakaavassa?

Body plastinated postuumisti

Michael oli pakkomielle Mallinuket ja oli näiden sijoitettu ympäri hänen residences. Hän oli hyvin yksinäinen henkilö, joka halusi olla ihmisten lähellä hänen elämässään. Ainoa yhtiö, että hän olisi voinut olivat Mallinuket. On raportoitu, että Michael henkilöstön yhteyttä Gunther Von Hagens on hänen ruumiinsa plastinated postuumisti.

http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/0, 1518,614006,00. html

Oliko tämä vain jälkeenjäänyt tai hän on jäljennöksiä hänen elin perustettu? Michaelin kouluttaja myönsi, että Michael rakasti vetämällä pranks, kuten lähettämällä Mallinuket vuonna ambulanssikuljetukset heittää pois Paparrazzi. Miten tiedämme, että mitä on tapahtunut nyt ei ole kepponen?

Lontoo

 • Michael Jackson on toiminut outoa on O2 Concert ilmoitus Lontoossa ja hyvin toisin kuin hänen tavanomaiset itse, ja on paljon spekulointia siitä, onko tämä henkilö, joka suorittaa tämän Lehdistötilaisuus oli itse Michael Jackson, tai "tarkastella samankaltaisia"
 • Michael Jackson's hairstyle oli muuttuvat usein välillä suoraan hiukset / tukka aikana hänen esiintymisiä. Vuoden O2 konferenssi, hän oli hyvin fluffy suoraan hairstyle ja että "lopullinen harjoitus" materiaalia, hän on urheilu yksi kihara enää hairstyle, joka on samankaltainen kuin hairstyle hän wore 10 vuotta sitten.
 • On ristiriitaisia raportteja, että todellinen tila Michael Jackson terveydelle johtaa jopa hänen Lontoo Konsertit. Jotkut sanovat, että hän oli terve, jotkut sanovat, että hän oli hyvin heikko ja väsynyt.
 • Michael Jackson teki puhelin soittaa sairaanhoitaja keskustella lääketieteelliset ongelmat Isä päivä, kun hän väitetysti oli hänen oma LIVE-IN lääkäri ELÄVÄ häntä (Dr. Conrad Murray).
 • Michael Jackson vihasi farmari ja se on ilmoittanut, että hän aluksi vain allekirjoitettiin tehdä 10 konsertteja Lontoossa. Koska kaikki 10 osoittaa myynti esitetään muutamassa minuutissa, AEG konsertin hankkeenedistäjien julkaisi toisen 40 osoittaa ilman Michael lupaa ottaen lopullinen pistelasku konsertteja 50, aikana 10 kuukauden vasten tahtoaan
 • Kuinka Michael Jackson läpäistävä 4-5 fyysisen terveyden tutkimuksen riippumattoman lääkärin Lloyds of London vakuuttamasta hänen konsertteja, jos hän oli "heikko", "heikko" tai "huumeiden addiktoitunut?"
 • Cherilynn Lee väittää, Michael Jackson oli rukoili häntä huumeiden Diprivan, vaikka hän on vain NUTRITIONIST. Miksi hän soittaa hänelle? Varsinkin, kun hän oli hänen oma henkilökohtainen lääkäri, ja erityisesti silloin kun hän ei ollut puhunut hänelle kolmen kuukauden aikana joka tapauksessa ja oletettavasti velkaa hänelle rahaa. (Voisiko vuoksi hänen rahaa olla motivaatio hänen tulee ulos tätä naurettavaa tarina?)
 • Michael yhtäkkiä alkaa viedä lapset pois julkisen miinus hunnut lähiviikkoina johtaa hänen "kuoleman".
 • Kun sattumaa siirtää, Michael Jackson uudelleen palkannut näkyvästi viihde asianajaja John Branca vain kolme viikkoa ennen hänen ohimennen jälkeen John Branca on eronnut läheskään Michael asianajaja vuonna 2006.
 • Michael ei palkata mitään tanssijoita tai koreografi hänen tulevassa konsertissa. Katso video ...

http://www.youtube.com/watch?v ... .. p95YX7OEPo

 • Kaikki Michael Jackson's Lontoo konsertit siirrettiin - from the 8th on 13. heinäkuuta, konsertteja alkaen 10 heinäkuu siirretty maaliskuuta 2010.
 • Tallennuksen AEG ja Michael Jackson's "Lopullinen Rehearsal" oli kätevästi kirjataan Full HD Audio ja Video.
 • Ystäväni Michael's, Gotham Chopra on 10. heinäkuu tweets: Jos Kiehtovinta illallinen viime yönä kanssa, että mies, joka ylläpitää maailman verhon takana. Katso se tästä: http://twitter.com/GothamChopra
 • Michael Jackson's clip Liberian tyttö, jossa hän ohjaa kaikkea verhon takana. Http://www.youtube.com/watch?v=PjtI2WZTZ9k
 • On liian monia ristiriitaisia tarinoita siitä, mitä todella tapahtui päivä hän kuoli "(ja yön ennen - jotkut sanovat, että hän oli loistava aikana harjoituksissa ja muut sanovat, että hän oli unelias).

Addikteja tehdä kaikenlaisia asioita, jotka vahingoittavat niiden ystävien ja perheen kanssa. Väite, että hän ei väärinkäyttö huumeita, koska se satuttaa on lapsia vain ei toimi. Hän on jo otettu kaupankäynnin kohteeksi riippuvuutta aiemmin. Se ei yllätä minua jos se olisi tapahtunut jälleen, varsinkin jos huhuja hänen terveytensä asiat olivat totta. Jos itse Michael Jackson oli väärin huumeiden propofol 15 vuoden ajan, kuinka on mahdollista, että se ei voisi koskaan ollut suoritettu häntä?

The 911 puhelua

Miksi on olemassa ristiriitaisia tarinoita löytää Michael Jackson romahti / ei hengitä?

Joe Jackson sanoi jotain hänelle menossa nukkumaan yö 24. eikä herääminen. Muita raportteja, että hän nousi ylös ja 25. kesäkuuta, käveli ympäri tohtori Murrays huone hänen huone sanomalla hän ei tunne hyvin, ja kaatui, ja muualla, että hän oli jo lääkäreitä room. Latoya myöhemmin sanotaan, että Michael havaittiin Murray huoneessa, ei omassa huoneessa.

Olemme myös kuulleet raportoi, että Michael Jackson poika prinssi oli huoneeseen ja ajattelin, "Daddy oli leikinlaskuun" vaikka hän oli convulsing on the floor - koska hän voi olla aivan kujeilija? Hrmmmmm ...

Niin monia suojukset ja muun henkilöstön kotitalouden ollut kukaan ei saatavilla tehdä välittömästi puhelun 911?

Kun 911 puhelua oli lopulta se oli vasta 30 minuuttia sen jälkeen, kun Michael Jackson romahtanut?

Henkilökunnan jäsen, joka lopulta teki Soita 911 oli hyvin kohtelias ja mainitsi, että siellä oli "herrasmies" joka oli tarvitsevat apua - miksi ei hän sanoa, että se oli Michael Jackson?

The 911-operaattorilta Hung Up On soittajan sanonta "soita meille takaisin, jos tarvitset lisää apua." Tämä on 100% vastaan 911 pöytäkirja, 911 operaattori on pysyä reitillä, kunnes viranomaiset saapuvat. Miksei ne tarvitsevat lisää apua - on joku Dying!

Miten ja miksi kuuluisa 911 puhelua vapautetaan? Ja miten se julkistetaan niin pian? Eikö tämä on hyvin yksityis-ja säilytetään lukkojen takana?

On yleisesti tunnettu tosiasia, että matkapuhelimet on GPS-seuranta. Jopa tietämättä Michael Jackson: n täydellinen osoite lääkäri olisi voinut käyttää hänen matkapuhelin soittaa 911 välittömästi ja ne voisivat voinut seurata häntä. Myös Michael Jackson elänyt hyvin lähellä että UCLA Medical Center ja jos hän vain sanoi, että se oli "Michael Jackson's House", he ovat tienneet, minne mennä.

Dr. Murray väittää ei ollut maa rivi Michael huoneessa koska hän oli paranoidinen noin "puhelimen hanat ja virheitä", joka on hänen tekosyy osalta viivästyminen kehotus 911.

Olen pahoillani, mutta ei puhelinta tai ei tiedä osoitetta? Naurettavaa.

Jokaisella LA tietää, jos talo on. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä huutaa "Michael Jackson on kuolemaisillaan, Kiirehtisitkö." Luota minuun, he tietävät, mistä löytää hänet. Talo puhelin olisi tuottanut osoite anyway.

Muut outoa epäjohdonmukaisuuksista on se, että henkilö, joka teki 911call ei koskaan kyseenalaistanut poliisin ja on kadonnut jäljettömiin.

Henkilön puhelu oli täysin "liian rauhallinen". Tämä oli Michael Jackson, joka makaa siellä, ei hengitä, puhumattakaan hänen oma työnantajansa.

Henkilön puhelun koskaan tunnistaa itse, mikä on normaali menettely 911 toimijoille.

Henkilön puhelun koskaan tunnistettu Michael Jackson.

The 911-operaattori sanoo "soita takaisin", jos se on tarpeen ja katkaisee. Vakiomenettely on pysyä reitillä kunnes ensihoitajat saapuvat. Toimija ei voi tarkistaa, että on olemassa lääkärin asuinpaikkaa ja sillä ei ole väliä, jos siellä oli. Niiden on pysyä että linja.

Paparrazzi olisi siellä hänen taloonsa nopeasti. He ovat poliisin skannereita ja heti, kun puhelu on asetettu, ne olisivat siellä (again, kaikki LA tietää, missä hän asui).

Sikäli kuin tiedot siitä, mitä todella tapahtui, ne ovat hyvin epäselvä ... Onko Michael Jackson romahtaa tai hän kuolee hänen nukkua?

Miksi Michael Jackson henkilökohtainen lääkäri ja kardiologi, tohtori Conrad Murray suorittaa CPR että hänen BED?
Onko Michael Jackson kuolee omaan makuuhuoneeseen tai lääkärin huoneeseen?

Siinä kerrottiin, että lapset olivat kotona ... kun he poistuvat talosta? Kenen kanssa?

The Ambulanssi

The ambulanssi, joka on kuvattu tukensa pois Michael Jackson's ajotieltä on menossa erittäin hitaasti ilman vihje hätätilan, ilman sireenejä tai valoja.

Footage että sairaankuljetus jätetään asuinpaikan näyttää äärimmäisen hidas liikkuvat ambulanssia. Vaikuttaa siltä, että on vaikeuksia tukea ulos. The sireenit eivät. Suojuksen on portti ei auta kuljettajan liikkumavaraa niistä ajotieltä, vaikka Michael on oletettavasti lähellä kuolemaa sisällä sitä.

On olemassa kaksi ambulanssikuljetukset Kuvauskohde: yksi heistä tuntuu tietenkin ilmi, että Michael Jackson, että sairaankuljetus on frowning, joilla on suuri laskimoon työntyy ulos hänen otsalla. Lentotoiminnan tajuton henkilö ei paheksua tai "laskimot" työntyviä. (tulkkaus, ei itse asiassa).

Viimeinen kuvia

The hengityslaite, että kuva ei ole oikein yli suussa henkilön tai hänen nenäänsä, eivätkä rinnassa pakata suoritetaan oikeassa paikassa. Tämän koulutetut ensihoitajat?

On ollut paljon spekulointia siitä, onko henkilö kuvasi on itse Michael Jackson vai ei.

Miksi siellä on oltava Uutiset footage, että "laitoksen" on Michael Jackson on lennetty kautta helikopteri alkaen UCLA Medical Center ruumishuoneelle? Miksi oli "body" lennätettiin kautta helikopteri on ensisijaisesti? Jos hän oli kuollut, niin mitä oli kiire saada hänet siellä? Ajaminen ja saada saaliiksi liikenteessä ei olisi todella paljon eroa.

Sairaalaan

Ei ole tietoa yhden toimittaja UCLA vahvistaa / kiistää, että Michael Jackson oli edes olemassa. On olemassa ristiriitaisia kertomuksia todellinen tila Michael Jackson hyvinvointia, kun hän saapui sairaalaan. Jotkut sanovat, että hän oli DOA - Dead on Arrival, ottaa virallisesti kuoli kotonaan - mikä selittää, miksi sairaankuljetus että poimittuja hänelle ei ollut kiire - kuitenkin Jackson Family ovat todenneet, että hän oli "A Coma" saapuessaan, että sairaalassa, ja ne olivat hugging häntä ja että hän näytti rauhanomaisesti ", kuten hän oli" nukkuva ", ja myöhemmin kuoli, kun lääkärit ja lääketieteellinen tiimi työskentelivät hänen vielä 60 minuuttia. Toisaalta olet LaToya että MJ oli vielä lämmin, kun hän näki hänet sairaalaan, ja Jermaine sanoa kuinka kylmä hän tunsi, kun hän näki hänet.

Conveniently tulipalon hälytys meni pois, kun Michael Jackson oli sairaalaan - sairaalassa oli evakuoitava.

Siinä kerrottiin, että monet jäsenet Michael Jackson perhe oli jo sairaalassa, kun hän saapui, hänen äitinsä, hänen lapsensa, Jermaine ja LaToya vaikka ei ole silmä todistajia tämän todentamiseksi. Mikäli tämä on totta, miten hänen omien lastensa tehdä siellä, ennen kuin hän teki, kun hän oli ottanut kautta sairaankuljetus? Miten on mahdollista, että Jermaine oli siellä ennen hänen veljensä, kun hän muka kuullut uutisia veljensä koskevat radio (jotka hän toteaa aikana haastattelussa Larry King on Neverland).

Talo ja henkilöstön

Vain muutaman tunnin kuluessa sydämen pysähtyminen, Michael Jackson läheinen henkilöstö henkilöstö oli ammuttu. Se tuntuu erittäin outoa ja nopeaa päätöstä.

Jacksonin perhe oli lupa tulla parlamentin ja nopeasti otti carloads kohtiin.

On uutiset leikkeitä tästä youtube, jossa voit nähdä, että jopa lakanat ja peitot poistettiin hänen taloonsa. Jacksonin perhe ilmoitti, että he olivat huolissaan siitä, että se on varastettu. Kuitenkin LAPD tutkimuksen Jackson kuoleman johtuvat huumeiden yliannostuksen ja mahdollisuus tapon käynnistettiin 28.. Tällä hetkellä hänen omaisuutensa hänen vuokrata talo oli jo poistettu Jacksonin kanssa. Tästä huolimatta LAPD tutkimus väittää, että he löysivät IV seisoo, IV pussit, reseptiä lääkkeitä ja hapen säiliöt. Joten jos Michaelin tavarat oli jo poistettu, mitä teki LAPD löytää ja miten me tiedämme, että nämä olivat aluksi edes läsnä, ja toisaalta, jos niitä ei olisi "istuttaa" siellä perhe? Tämä tapahtui ennen kuin poliisi saapui paikalle ja päätti kohtauksen tutkittavaksi.

Toinen mukavuus on se, että Survellience nauhoja turvallisuusneuvoston CCTV katosi (tai ei koskaan ollut olemassa, koska järjestelmä oli kytketty pois päältä) ja tapahtumista Michaelin "kuoleman".

The "romahdus" Väitteen kirjataan ja sitten kasetin leikkauksia. Kiintolevyä jossa CCTV kuvamateriaalia talon ja perustelut oli auto ladata on pyyhitty.

Jackson aina muutaman miljoonaa dollaria käteisenä ja eräät koruja häntä minne hän meni. Nämä erät puuttuu eikä rahana havaittiin kotona.

Huumeet

Ei ollut huumeita löytyy Michael Jackson kotona kunnes toinen haku poliisiviraston (kun Jacksonin perhe ja muut oli sisällä kotiin.)

The Annoncement on kuollut

A kertomus viihde juoru verkkosivuilla TMZ ilmoittaa Michael Jackson kuolee ennen vakavaa saa tietoa. He olivat raportoimiseksi uutiset vain minuutteja sen jälkeen, kun Michael Jackson oli vahvistanut kuollut lääkärit UCLA.

Kuolintodistus

From the Coroners toimisto, Michael Jackson kuoleman todistus ei ole allekirjoittanut lääkäri. DR. Conrad Murray, Michael henkilökohtaista tohtori kieltäytyi allekirjoittamasta sitä, kuten lääkäreitä on Coroners työhuone - miksi?

Tällä hetkellä Michael Jackson ei ole oikeudellista kuolintodistus (siellä on ollut yksi myönnetään ja julkistetaan, mutta se ei ole allekirjoittanut lääkäri tai oikeuslääkäri).

Kaikki lääkärin mukana Michael Jackson tapauksessa UCLA Medical Center kieltäytyi allekirjoittamasta kuolintodistus.

Ruumiinavaus

Ole virallista kuolinsyy. Toksikologia kertomukset ovat kärsimättömästi odotettavissa, joka voi kestää jopa kuusi viikkoa kuoleman, meillä on 2 ½ mennä.

On olemassa kertomuksia siitä, että perhe odottavat Michael's Brain tarkoitus päästää takaisin niille ennen haudata elin ... hän on ollut kuolleena 4 viikkoa nyt, ja ei ole vielä haudattu.

Tohtori Conrad Murray

Conrad Murray oli Michaelin lääkärin 11 päivää, ja oli vuokrannut AEG myynninedistäjän varten Lontoon O2 Konsertit. Pari kuukauden ennen tätä, Michael oli läpäissyt 5 tunnin kelpoisuuskokeen vakuutus tarkoituksiin, joilla on puhtaat paperit. Miksi juuri oli kardiologi palkkasi Michael, ja sekin vain 11 päivää ennen hänen "kuolema"?

Ilmeisesti Conrad Murray oli "valonarka" lääkärin aluksi hän edes oli julistettu konkurssiin 90-luvulla. Hänen ennen toimintaa on varmasti epäilyttäviä, ja hän tietenkin tekee helppoa ehdokas syyttää Michaelin "kuolema". Huomaa myös, että kasojen huumausaineiden että LAPD on oletettavasti sijaitsee, on ollut siellä ennen Conrad n työllisyyttä. Ei vain sitä, mutta rakentaa riippuvuuden ja suvaitsevaisuutta niitä edellyttää vuotta, ei vain 11 päivää. Joten valitettavasti Conrad on huono lääkäri, joka on mahdollisesti reunustetulla on rikos, josta ei ole olemassa. Michael oli läheinen ystävä lääkärit kuten Deepak Chopra - niin miksi hän asettua on valonarka lääkäri?

Murray oli ansaita kuukausipalkka on $ 150000, mutta mukaan AEG Live-konsertin promoottori, Jackson ei ollut allekirjoittanut sopimuksen, kun hänen kuolemansa = ei palkkasi vielä + saa käytännössä Isossa-Britanniassa ja Kaliforniassa ilmeisesti = miksi hän on Michael Jackson sitten?

http://latimesblogs.latimes.co ... .. cian-.html

Michael Jackson: n live-in kardiologi ei ole Defibrillaattori. Tämä sama kardiologi ei tiedä, miten CPR on tehnyt? Hän tekee sen sängyn sijasta kovalle alustalle?

Hänellä ei ole hallussaan huumausaineita torjumaan vaikutukset propofol (sellainen on), ja N: o defibrilator? Hmmmm

Minuutin kuluttua Michael Jackson on otettu pois ambulanssia, Dr. Murray katoaa, ja hänen auto on pidätettynä, poliisi-ja etsinyt todisteita.

Se on ilmoittanut, että siellä on "ei henkirikos" epäillyllä jälkeen vain 1 päivä, ja että Dr. Murray ei ole epäillyn asioidessaan Michael Jackson kuolemasta. 3 viikkoa myöhemmin homocide epäillään?

Miksi se, että tohtori Murray oli mukana Michael Jackson Lontooseen, kun hän ei ole lupa harjoittaa lääketiedettä siellä?

Kumma, näyttää siltä, että on vain yksi kuva olemassa Dr. Conrad Murray. Jopa papparazzi ei voi löytää hänet.

Dr. Murray "ei ole epäilty, mutta vain todistajana" ja vielä hän palkkaa asianajajan joka tapauksessa ja on Asiamies puhua hänelle haastatteluissa.

Joissakin artikkeleissa valtion Dr. Murray kuin kokonaisvaltaista lääkäriisi. Hän ei myöskään lupa määrätä mitään lääkkeitä, jotka olisivat voineet vahingoittaa Michael Jackson on tilaa Kaliforniassa. Hän ei voinut myöskään hallinnoida näitä lääkkeitä laillisesti. Miksi Michael Jackson sallia tämä lääkäri hänen elämän, jos hän ei voinut edes määrätä huumeita hän voi olla tarpeen / halusi?

Perhe

Katherine Jackson Michaelin äiti oli nähdä ostoksia tavoite Camping Gear päivä sen jälkeen, kun hänen poikansa kuoli. Hän myös vieraili saada hänet manikyyrin päivän hänen Memorial.

Janet Jackson ja Jacksonin perhe poistettu Michaelin tavarat från huset, että hän oli vuokraustoiminta LA kesäkuuta 27th.

Debbie Rowe päiviä sen jälkeen, kun Michael kuoleman väitti hän halusi säilyttää niiden chilren sitten vedettynä hänen aikomuksensa päivää myöhemmin.

Joe Jackson kun kysytään aikana ensimmäinen haastattelu sen jälkeen, kun Michael kuolema, kuinka hän ja perhe olivat tekemässä, vie mahdollisuuden edistää hänen uusi levy - hän kertoi myös, että Michael Jackson lapset, jotka olivat juuri menettäneet isänsä tekivät "suuri".

Myös, Joe Jackson ja Jesse Jackson nähtiin nauramisen ulkopuolella kotona alle 2 päivää sen jälkeen, kun Michael kuoli! kun taas Joe antoi thumbs jopa tiedotusvälineissä? ...

http://www.dailymail.co.uk/new ... ..- home.html

http://x17online.com/gallery/v ... .. mp; hakemisto = 7

LaToya Jackson Kaksi ja puoli viikkoa sen jälkeen, kun hänen veljensä kuolemasta, LaToya on väittää, että Michael oli murhattu ja että hän tietää, kuka teki sen. Hän totesi myös, että jos vastaavat henkilöt eivät tulleet eteenpäin, että hän paljastaa heidät. Kiinnostavaa hän oli maksettu varsin suuri summa haastattelun, jossa hän äänensä nämä väitteet. Jos veli oli murhattu ja sinun tiesi, kuka sen teki, ei haluat kertoa maailmalle ilman lupaus on palkka?

The Memorial

On olemassa monia outoja ja kummallisia poikkeamat, jotka järjestettiin Michael Jackson's Memorial. Tässä on mitä olemme ottaneet huomioon:

 • Evankeliumin laulavat palauttamisesta kuningas
 • The tearless puhe Pariisista Jackson
 • Sanat ruudulla lopussa, Memorial "Olen elossa ja olen täällä ikuisesti."
 • Kukaan Michaelin perhe huusi
 • Ei ole todellista freinds osallistui muistomerkki - ei ystävämme kuten Diana Ross, Liz Taylor, Macaulay Culkin, Quincy Jones, jne.
 • Ylimääräiset "S" "kipu" ja "Aiotteko Ei monologi on muistomerkki. Michael Jackson ei koskaan olisi kirjattu" virhe "ja salli sen vapauttamiseksi.
 • La Toya, jossa todetaan, että "Michael seuraa teitä kaikkia" viittaavat ihmiset Nokia Arena.
 • Kuvassa Michael johtaminen videoleikkeen.
 • Kenny Ortega on muistomerkki, sanomalla "Michael oli täällä viikko sitten", kun Michael oli "kuollut" lähes kaksi viikkoa sitten.
 • Marlon Jackson tuntee tarvetta jakaa tarinan siitä, kun Michael oli peitelty kuin joku muu ja että hän tiesi, se oli hänen melko helposti ... tämä sopiva tarinan muistomerkki? Ja miksi tämä erityisesti yksi kaikkien tarinoita hän olisi voinut jaetun vietettyään 50 vuotta, ja hänen nuorempi veljensä?
 • Lopullinen dia on muistomerkki on MJ lopussa Kirjastonhoitaja Tyttö, takana elokuvakamera johtaminen hyväuskoinen osallistujat hänen musiikkivideotaan.
 • Koko muistomerkki oli kuin Jehoviah n Witness seremonia, vaikka Michael Jackson oli ilmoitettu olleen muunnetaan islamia 2006.

The Corpse

Perhe vaati, joiden lipas on julkinen muistomerkki vaikka se oli suljettu arkku. Syynä ilmoittaman Jacksonin perhe oli se, että hänen kasvonsa oli vahingoittamien CPR ja yrittänyt puhalluselvytys kuitenkin muut kertomukset, että hän näytti rauhanomainen ja kuten hän oli nukkumismahdollisuudet hetki sen jälkeen, kun hän kuoli.

Yhdessä perheen kanssa, jossa tämä perustelu, että laitos ei ole nähtävissä, että yleisölle, koska vahinko aikana CPR miten se soveltuu sen jälkeen, jotta hänen lapsensa ja perheensä mieltä elin?

Kun lopullinen kierre, tämä sama elin katosi sen jälkeen, kun muistomerkki. Kukaan ei tiedä, minne se meni tai jos se on tällä hetkellä järjestetty. Tiedämme kuitenkin, että ei ole vielä haudattu.

Tahtoa

Michael Jackson tahto oli ensimmäisessä ei löytynyt, mutta sitten myöhemmin ihmeen löytyi, mutta se oli vuodelta 2002.

Finances

Michael Jackson oli ilmeisesti velka satoja miljoonia dollareita, ennen kuolemaansa. Record myynti albumia ja kauppatavaroihin ampui sätky hänen kuolemansa jälkeen.

Ruumiinavauksia

Olemme olleet uskotellaan, että voi on 3 eri ruumiinavauksia suoritetaan Michael Jackson ruumis.

Kulma, että Michael Jackson oli huumeiden addiktoitunut hetkellä hänen kuolemansa on painettu ensimmäisestä päivästä lähtien ja kauan odotettu toksikologia raportti valottaa tätä teoriaa.

UCLA Medical Center kieltäytyi release virallisen kertomuksen kuolemasta Michael Jackson.

Neverland

Michael Jackson ei ole vielä "haudataan" niin paljon kuin me tiedämme, vaikka se oli ollut ilmaisseet Jacksonin perhe, että he halusivat hänet haudataan klo Neverland. Kalifornian lakia ei salli tämän tapahtua, koska se oli yksityinen oleskeluun.

Neverland oli gussied ennen Michael Jackson kuoli, vaikka hän oli esittänyt mitään halua koskaan palata elävät siellä. Puutarha oli uudelleenistutettu ja omaisuuden huolsi uudelleen laiminlyödä.

Neveland tilata 32000 lbs konkreettisia - kukaan ei tiedä miksi, mutta sen siellä jossain.

Jermaine Jackson sanoo haastattelussa Larry King, "Voi se vaikea kohta, jos veljeni tulee, tuolla on juna-asemalle, siellä on paikka hänelle." Häh?

 

Children

Huoltajuuspäätökseen vastakaikua Michael Jackson lasten pitää viivästyy. Se ilmaistiin Michael Jackson tahdon, että hän halusi lapsensa elää äitinsä kanssa, Katherine Jackson.

Pepsi

Myös salaperäinen lähde releases Pepsi onnettomuus video joka kertoman MJ halusi vapautuu takaisin vuonna 1984, mutta Pepsi kieltäytyi. Pepsi on suututti jonka videon julkaisuun.

Olen lukenut joitakin jos Michael Jackson ilmeisesti ostanut koko materiaalia, että Pepsi kaupallinen ampua niin, että videota ei voi koskaan olla vuotanut julkisuuteen, kuten se on nyt. Artikkelissa Näin tämä todetaan myös, että tätä materiaalia oli Michael hallussa ja että ainoa tapa, jolla se olisi vuotanut tiedotusvälineiden kautta joku lähellä häntä, joka on pettänyt häntä.

http://www.ttkn.com/arts-entertainment/michael-jacksons-footage-pepsi-commercial-illegally-released-589.html

Miksi on Pepsi footage luovutettu nyt hänen kuolemansa jälkeen? Miksi kaikki yhtäkkiä tarve nähdä, mitä hän meni läpi? Miksi ei tehdä, että oikeudenkäynnin aikana, jos se oli hänen leirin tee sitä?

E'Casanova:

E'Casanova on Michael Jackson ja imitoija, joka on yksi suurimmista likenesses kaikille niille Michael Jackson "kaksinkertaistuu", että on olemassa. On spekulointia, että se oli E'Casanova jotka osallistuivat O2 konferenssiin Michael Jackson, eikä Jackson itse. Outoa, E'Casanova n viserrys sivu estää kaikki pois - Onko hänellä jotain salattavaa?

 

Liz Taylor

Liz Taylor perusteli eivät osallistu hänen "paras ystäväni" muistomerkki oli se, että hän ei voinut tuoda itsensä "surra julkisesti" ja totesi, että hänen tunteensa olivat yksityisiä. Hän voisi kuitenkin tuoda itsensä titityy siitä, mikä on vielä enemmän julkista ja etäisesti. Totta puhuen, miksi Liz Taylor edes hermostunut, johon hän aloitti jo maaliskuussa? Conveniently hänen ensimmäinen post koskaan mainitaan Dr. Klein joka oli Michael Jackson's muovi kirurgi.

Dr. Arnold Klein

Michael Jackson ihon lääkäri Arnold Klein oli täysin uudelleenrakentamisessa star n koetelleet kohtaavat ennen hänen This Is Se comebackin osoittaa.

Klein epätoivoisesti yrittänyt saada King of Pop ilmestyy "normaalin" hänen 50-päivämäärä aikavälillä Lontoon O2 Arena vuosien jälkeen Kauneusleikkausten lähtenyt laulaja kasvot vakavasti arpinen ja akne-ratsastetaan

http://www.youtube.com/watch?v=H_UVXpNQQKc

 

AEG Live

AEG Live-yhtiö, jotka olivat vastuussa edistää Lontoon O2 konsertteja, joka palkkasi tohtori Conrad Murray Michael henkilökohtainen lääkäri, joka vaati, että hän kulkee 5 tunnin mediaaliset ennen allekirjoittamista häntä varten konsertteja, jotka alun perin ilmoitettu 10 suoritustasot , sitten upped se 50, joka otti vakuutuksen, että erikseen määritelty, että jos artisti (Michael Jackson) kuoli itsensä aiheuttamaa olosuhteissa eikä luonnollinen kuolema, se voi saada rahansa takaisin.

Hmmm.

Siis olet se .. täydellinen yhteenveto outoa ja selittämätöntä tapahtumista Michael Jackson kuolemasta. Luonnollisesti suuri osa tästä tiedosta on tulkinnanvarainen kuitenkin jopa kaikkein uskoa henkilö, joka vaatii, että hän on todella kuollut, olisi myönnettävä, että tämä on hyvin kaukana avoimen ja pysäytysjaksoja tapauksessa.

 1. thelostchildren Said,

  Löysin un-kertomatta ja Michael Jackson's henkilöllisyytensä soittajan että ensihoitaja joka vastasi hätäpuhelutoiminto epäilyttäviä, mutta äitini sanoi coz hän tällainen korkean profiilin megastar jos ihmiset olivat Tiedän, että se oli hänelle, media aiheuttaa vimma joka on viimeinen asia, Michael olisi olet halunnut jos hän todella oli tällaisessa tilanteessa ..

  ... Mutta se pales verrattuna muuhun epäilykset ja porsaanreikiä paljastui teidän admin. Olen yhä vakuuttuneempi tätä vain ei täsmää. meidän on tiedettävä ainakin osa confirmative kylmä-hard tietoja, ja emme saa likaa. erittäin hienoa työtä admin. BTW, Tulin koko tämän sivuston viikossa sen jälkeen, kun koko tapauksesta, ja epäilenpä, tämä on perustaa lil kun ennen. how'd te tiedätte, siellä oli jotain kalamainen menossa ja mitä kehotetaan voit asettaa tämän sivun? vain ihmetellä, coz it's a great site (X

 2. serendipity Said,

  Kiitos lähettämistä tämän tiivistelmän tosiasioita ja tietoja. Nämä ovat todella ylivoimainen ...

 3. uupunut Said,

  Bravo bravo admins!

  Tämä oli hyvin kirjoitettu ja tuonut esiin joitakin asioita, joita en edes huomautus (kuten Liberian tyttö kohtaus on muistomerkki). Kiitos, jossa asioita meille ...

  Joten im vierasta että tämä Dr. Murray kaveri on todellinen eikä olematon? Minäkin on outoa, että hänellä on vain 1 kuva kelluva noin ... voimme tarkistaa hänen aikaisemmista työpaikoista jne.?

  Kun kaikki nämä seikat, miten ei-hoax uskovainen edelleen sitä mieltä, HES kuollut? herää johtolankoja ovat edessäsi!

 4. fm89 Said,

  Hienoa työtä, tämä summia se kaikki ylös

 5. forevermine_mj Said,

  Vierailin Deepak Chopra n verkkosivuilla tänään. Tämä on kunnianosoitus artikkelin Michael I got ei-http://deepakchopra.com/default/a-tribute-to-my-friend-michael-jackson/ En tiedä, mitä Deepak soi klo. michael on elossa se on varmaa. En tiedä, onko hän tietoinen tästä hoax tai ei, mutta tunnustusta ei näyttänyt emotionaalinen minulle. teitä kaikkia lukemaan sitä n kertoa minulle, kuinka u tuntuu tästä. kuitenkin Olen jättänyt kommentoida Olen pyytänyt häntä käydä tässä paikassa. kuitenkin olen todennut sivuston nimi MJHD.com "aiheuttaa michael ei halua mennä pörssiin siitä hoax toimipaikkaan, joka uskoo hänen kuolemaansa. tämä on kommentti i kirjoitti. do u usko sen hyvä?

  25 heinäkuu 2009 klo 10:29

  hello Deepak, olen zinniya Intiasta luin ur Post aiheuttaa Olen kuullut aiemmin, että u on läheinen ystävä Michael. olipa riippumatta media sanoo, mitä Michael perhe sanoo, me jäsenet MJHD.com ei koskaan aio uskoa oletetun totuuden meidän adorable tähti. pahoillani, jotta yleisö "syy ei ole muuta keinoa voin ottaa yhteyttä. meillä ei ole esittää meidän teorioita tämän sivuston ulos toiveajattelua. ne eivät ole fani, jotka haluavat hänen rakkaus-sairas faneja. Olemme vahvoja perusteita uskoa. jos u haluavat tietää teorioita vain vierailemaan sivustolla kerran (i toivoa u laatia fulform on MJHD. "aiheuttaa En halua loukata Michael julkisesti, mitä ajattelemme toimipaikkaan, joka uskoo, että" oletettu totuus " ). me tiedämme, että mitä tahansa hän tekeekin, hän on hyvä syy tehdä sitä. me vain haluamme hänen tietävän, että olipa riippumatta media sanoo hänelle, yrittää laittaa hänet huonoon valoon, puhuu pötyä hänestä ja hänen lapsensa, hän tulee aina olemaan meidän idoli & sankari, jolla on kultainen sydän n rauta vahva mielessä. Me rakastamme häntä ydin sydämemme n hän tulee aina olemaan prinssi sydämemme. Riidattomien n lyömätön.

 6. Mijac Said,

  Lue tämä:

  Michael oli rakas ystävä ja
  täydellistää ammattilainen.

  Tämä oli jännittävä yhteistyössä elämäni kanssa mies, joka on innoittanut
  minua kuin mitään muuta.

  Hän on syvästi hukata. Olen kauhean surullista.

  Meillä oli 25 vuotta ystävyyttä.

  Tämä on aivan liian paljon ymmärtää.

  Tämä oli maailman suurin esiintyjä ja maailmassa kaipaamaan häntä.

  Sydämeni sammuu hänen perheelle ja ystäville.

  -Kenny Ortega

  Michael Jackson: n yhteistyökumppani luomiseen,
  tuottamisen ja ohjaamisen ja
  Tämä on se Concert Series

 7. Mijac Said,

  Ja nyt sinne ja lue:

  http://twitter.com/KennyOrtegaBlog

  kiinnittää huomiota kaikkien MJ liittyvät tweets (Jun 22, 24, etc ...)

 8. Rofibbs Said,

  I jus katseli Michael Jackson'S TRUE HOLLIWOOD STORY on E! ... Se wuz sanoi, että MJ oppineet jo hyvin nuorina ja manupulate ppl osaksi believin wat hän haluaa heidät uskomaan. Siinä todetaan myös, että vaikka kaikki ajatuksen MJ alkoi singin varhaisessa ikä 5 .. hän wuznt todella 5. Sen myös interestin tietävän, että palohälytyslaitteet wuz aktivoitu wen MJ wuz edelleen UCLA ... kuka tietää? Hän saattaa olla poistunut buildin muiden henkilöstön kuin buildin wuz Bein evakuoitu, leavin yksi teeskennellä MJ lykätä takaisin sen ER on decieve yleisölle ... kerran kujeilija, aina kujeilija

 9. Samantha Said,

  Toinen asia on Ambulanssi on se, että kun olet yhdessä, olet pään isnt edessään oven Koska sen turvallisuusasia, pää ei suin päin, se on saanut olla muulla tavalla.
  hahah! olemme tekemisissä nippu amuters.

 10. kukka Said,

  suuri admin kuten miten olette tehneet tämän laittaisit kaikki tosiasiat yhdessä paikassa tämä saattaa auttaa selvittämään foorumin hieman, koska se oli gettig vaikea yrittää pysyä mukana kaikki post olet tehnyt paljon työtä sivuston ja kallistuksen thankyou riitä, koska kaikki aika, thats mitä halusimme ASIASELOSTUS ja olet varma katsoi jälleen suuri THANKYOUXXXX

 11. Rofibbs Said,

  Theres ihmisiä sayin jossa i kotoisin n se menee "Wen linnut oppii lentää ilman perchin, metsästäjien oppia ampumaan ilman aimin" .. koska tiedotusvälineet oppineet seuraamaan MJ noin smearin lika hänelle, hän myös oppinut mennä hidin ilman jälkiä .. Kuten sanoin, kanssa MJ .. Theres Neva tylsää.

 12. dynamiitti Said,

  Hienoa työtä admin En ole koskaan kuullut puhuttavan hälytys menee pois sairaalasta, joka on hyvin hämärä todellakin

 13. Rofibbs Said,

  Thx varten päivityksen Admin ... maine!

 14. Rofibbs Said,

  Onko MJ nimi wuz mainita tässä 911 puheluun ei wuz ole kiire puhelun. On myös esitetty raportteja, että 2 sisaret töissä kanssa "vain kuva" tohtori Conrad meni hänen Texas toimisto aikaisemmin 25. kesäkuuta poistaa summa asiakirjojen n lähes kuukautta myöhemmin viranomaiset visitin samassa Office ... hmmmn, ne kaikki PPL shud tietää, että rikos kohtaukset "MJ kotona n dokumentit toimisto" (jos eva siellä wuz yksi) on bin vakavasti vaarantunut.

 15. Westin Said,

  hei. luin Depak n kunnianosoitus Michael .... ja olen havainnut, jtk outoa siellä ... ... ... lukea sen, ota http://www.huffingtonpost.com/deepak-chopra/a-tribute-to-my-friend-mi_b_221268. html

  Hän sanoo, että - "Hänen lasten lastenhoitajansa ja sijaissynnyttäjä, Grace Rwaramba, on kuin toinen tytär minulle. Esittelin hänet Michael, kun hän oli kahdeksaantoista, kaunis, heartwarming tyttö Ruanda, joka on nyt kasvanut. "

  Tarkoittaako se, että hän on sijaissynnyttäjä Prince II ??????

 16. P Said,

  Olen samaa mieltä postitse. Jokin ei täsmää. Mukaan tiedonvälitys, tohtori Murray katosi sen jälkeen, kun ambulanssi saapui MJ kotiin. Sun ilmoitti, että tohtori Murray jatkoi CPR että sairaankuljetus, kunnes ne saapui sairaalaan.

  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2552479/Michael-Jacksons-son-Prince-watched-him-die.html

  The 911 puhelua oli erittäin epäilyttävää. Soitin 911 ja toimijan jäädä linjan kunnes ensihoitajat saapuivat.

  Olin kertoa kaverille, että joku oli suoriutuneen rinnassa pakata väärin ennen blogitekstisi. Jos olet suoriutuneen CPR, sormet eivät tule olemaan lähes koskettaa harteillaan. Jos kyseinen henkilö on tohtori Murray suoriutuneen CPR että sairaankuljetus hän tekee sen väärin ja se on luultavasti miksi MJ kuoli tai ehkä hän ei halua, että ensihoitajat tietää, että hän oli vielä elossa.

  En usko, että MJ on väärennös hänen kuolemansa vuoksi velka. Hän oli yritysten velka ei henkilökohtainen velka. On eroja. Arkistointi konkurssiin liiketoiminta on ratkaista tämän ongelman. Joku MJ: n sisäpiiri tehnyt kommentoida että MJ oli vainoharhainen ja hän ajattelee joku oli saada häntä. Tämä miksi perhe puhuu että usko MJ murhattiin.

  Jermaine Jackson sanoi, että hän halusi tiedotusvälineiden lähteä veljensä yksin hän on tulossa ulos kirjan MJ: n huumeiden väärinkäyttöä.

  Jokin ei täsmää.

 17. Rofibbs Said,

  ... Muista, että kiertue wuz vakuutettu, joka perustuu "itsensä aiheuttama vaara" on todella beyound minua, se näyttää ennalta meditoi järjestely n että huumeiden yliannostuksen wuz tarkoitus tapahtua. I hav Neva kuullut tällaisen vakuutuksen.

 18. Cecilia Said,

  Erittäin hyvää työtä!

 19. quesarasara Said,

  Brilliant Forevermine, ja loistava Admin. Olet kattoi kaikki alustat. Se todellakin asettaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Olen työskennellyt joitakin asioita itse aion postitse myöhemmin.

 20. ishealive Said,

  Erinomaisesta työstä admin, se tulee hyvin selväksi, että mitä tapahtui kesäkuun 25. päivä ei ole mitään järkeä. En todellakaan usko, että tämä on osa "Tässä se on"
  AEG sanoi tämä olisi suurin comebackin historiassa - hyvin, jos se todella tapahtuu, niin se varmasti olisi, ei ole suurempi comebackin tulla takaisin kuolleista!

 21. Rofibbs Said,

  Tohtori Deepak Chopra kertonut Larry King niiden 1. haastattelussa, että MJ kutsui häntä n jätti ääniviestin hänen koneella 4päivää ennen kuolemaansa sayin siellä wuz sumtin hän halusi kertoa hänelle, mutta että hän (tri Choopra) poistettu viesti frm hänen answerin kone ... Mikä tuo kysymys-wat ei MJ halua kertoa hänelle? n miksi hän poistaa viestin?

 22. Helia Said,

  Olen tästä kannattajien joka valitettavasti usko, että hän kuoli. Kyllä olet oikeassa, jotkin niistä asioista, olet luetellut ovat erittäin epäilyttäviä. MUTTA, tämä ei ole todistaa, että hän väärentänyt hänen kuolemaansa ja minulla on vain yksi osa kaikkien teidän saamiset ja tämä seikka on: Hänen harjoittamisesta täydellisyyttä! Mitä hän oli aina täydellinen ... hän aina antoi 100% ... ei enää, että 1000000%. Jos siis väittävät, että hän suunnitteli kuolemaansa jo pitkään, ei hän tekee parasta tehdä hänen kuoleman vakuuttava kuin mahdollista? Hän ajattelee jokainen yksityiskohta ... hän ei anna vinkkejä aikana hänen muistomerkki. Hänen ystävät ja perheenjäsenet eivät sanoa asiat viittaavan siihen, että hän on vielä elossa! Michael Jackson oli perfektionisti. Hänen veljet ja sisaret olisi järjestää, mitä he haluavat sanoa niin, että ne äänen vakuuttava ja enemmän ja enemmän! Älä kerro minulle, että hän menetti mielessä täydellisyyteen, että suurin asia koskaan hän on .... Faking kuolemaansa! Hän tehdä sen enempää kuin täydellinen, ja kuten voimme nähdä se ei ole täydellinen ollenkaan! Joten kaikki vaatimukset olet luetellut ovat myös teidän väittää, että hän on yhä elossa ja valitettavasti hän ei ole.

  RIP Michael Jackson

 23. Rofibbs Said,

  Joe jackson sanoi Conrad Murray katosi varten 3hrs wen MJ wuz toteutettu sairaalaan ... Wat tapahtunut kyseisessä intervalli? Biddin todellinen MJ "hyvästi" n clearin jälkensä i s'pose ..

 24. Rofibbs Said,

  ... Kuten aiemmin sanoin ... monet ihmiset ovat tellin paljon valheita n he tekevät työnsä huonosti

 25. Westin Said,

  Te tiedätte, ihmiset - en ole koskaan nähnyt E'casanova (imitoija) ennen - mutta nyt olen 10000000% vakuuttunut, että häntä O2 lehdistötilaisuudessa.

  katsokaa häntä - Michael on paljon laajempi leuka - tämä voi olla helppoa nähdä - vain vertailla kaikkia kuvia. se ei voinut olla MJ koskeva konferenssi. Henkilö oli täysin erilainen, jonka ulkonäkö, liikkuu, ääni ja tyyli puhetta.

 26. michaelismysoulmate Said,

  Ajattelin jotain olin katsomassa viihde tänään muutama päivä sitten ja jotain outoa juuttunut pois minulle. En voi ajatella kaverit nimi tällä hetkellä, mutta hän väittää olevansa paras ystävä michael ja muistan reportteri kysyi häneltä jotain michael ja muistan häntä siitä, että Michael oli suuri käytännön jokeri, joka silloin, kun kaikki tiedämme, mutta mitä huomioni kiinnittyi oli, kun hän totesi, että michael kuten teeskennellä hän oli korkea ja ulos siitä. Sitten ajattelin takaisin sattunut tapaus 02 konferenssi, jossa hän näytti korkea ja pois se minun asia on mielestäni michael oli faking että päivä jotain muuta, joka tekee sinulle hmmmm. Uskon, että Michael on edelleen elossa ilman epäilystäkään.

 27. Rofibbs Said,

  Isnt se surprisin että MJ: n kuolema on hyvin, hyvin samanlainen kuin Presley n n enemmän interestin on, että MJ wuz naimisissa Lisa-Marie Presley, hmmmmn .... Tapauksessa hylättävä, coooooourt!

 28. lettruthspeak Said,

  Kiitos admin, hyvin tehty! En ole koskaan tullut niin epäileväinen sb kuoleman, mutta yhteenveto tästä vain johdattaa minut tähän kohtaan luonnollisesti. On olemassa paljon inconsistences että koko asia, mutta meidän on vielä löydettävä kovat todisteet teoria, muuten se olisi vain yhtä epätodellinen ja ilmeisen piirrettävä kuoleman asia. The King of Pop tulee takaisin!

 29. closepaltomj Said,

  Minäkin osuma koko maapallon oman pr release .. jos olet nähnyt it-great!

 30. loveandpeace Said,

  Hyvä artikkeli, tämä on yhteenveto kaikesta olemme lähetetty noin.

 31. MariannaB Said,

  Enemmän ja enemmän kysymyksiä on yhä pöydällä.

  Koska turvallisuus nauhat puuttuvat kuin hyvin - en voi olla ajattelematta, jopa panttivankien ottaminen.
  Tee hänet nukkumaan kuten koomaan, saada hänet pois (UCLA palohälytysjärjestelmä mikä mahdollisuus!), Väittää, että hän oli kuollut, kerätä rahaa, jättää hänet jonnekin?
  Tarkoitan, että ei kukaan tutkimaan tämän muunnelman? Onko tämä liian outoja? En usko niin.

  Pidemmällä MJ on poissa, sitä enemmän satuja on kertonut, sitä enemmän arvoitus on lisätty, sitä enemmän myyntiä ja dollares on odotettavissa ja summa vuoteen pankkitilit.

  Miksi henkilöstön potkut niin pian? Ja kuka sen teki? Tarkoitan, jotka eivät ota puheen ja korvata MJ niin nopeasti?
  Siellä oli yksi pomo, ja tämä oli MJ. Hän oli mennyt, eikä kukaan ollut olemassa laki antaa käskyjä hänen puolestaan. Kuka oli avaimet ja koodit päästä talon ottaa mjs proprietary ulos? Murray, joka oli asunut siellä?

  Ehkä Murray on nyrkkeilypallo peitellä muiden mukana. Mutta useimmat lika on hänen harteillaan, jos tarina ei todellisuudessa kehittää, koska se on kehittänyt reportteria. Ja Murray oli selkeä motivaatio.

  Se on tulossa Agatha-Christie kaltaisia enemmän ja enemmän.
  Niin monet, joilla on hyvä motivaatio hyödyntää tai jopa voimassa kohtalon heidän edukseen.
  Lue tietoja I lähetetty viime hallinto julkaisussa. Todella mielenkiintoinen.

 32. serendipity Said,

  Ehdotan Michaelin fanit ympäri maailmaa tehdä allekirjoituksen kampanja pyydettäisi DNA-testin aiheesta "ruumiin .." Olen sitä mieltä, että DNA-testi on ainoa keino tietää todellisen henkilöllisyyden että henkilö.

 33. Laila Said,

  Hei kaikki,

  Olen Belgia, joten ensiksi kaikki: Sorry for my englanti
  En voi uskoa, Michael Jackson on kuolema. Uskon, että tämä koko asia on liian outoa sanoa.
  JA otin näyttävät sen viserrys sivu E'Casanova ja tämä on hieman outoa ... lue tämä:

  On kutsuttu päivälliselle Saksassa erityinen vieras! Pitää olla hauskaa:) Lets toivon sen joka mielestäni ... E
  12:42 19 heinäkuu Web

  JA sen jälkeen, kun tämä viesti ... Seuraava ...

  Vau, osoittautuu sen huomenna, lentokoneiden kaikki kirjattu ja maksettu! Illallinen linna ... ei saa olla jonkin aikaa. tullut ja mennyt liian pian "E xx
  12:52 19 heinäkuu Web

  Owkay, ehkä I ylireagoida. Mutta tämä voitaisiin jotain?
  I tarkistaa tämän sivuston päivittäin.
  Tänään sanomalehdissä vuonna Belgia oli kamala uutiset:

  Nenästä ja MJ olisi ollut varastettu.
  Olin sellaisessa tilassa järkytys!
  please ... Toivon, että hän on elossa ja OK.
  Jos me juuri yksi merkki häntä!

 34. Dee Said,

  Olen samaa mieltä kaikesta, mitä sanoi Admin, mutta katso Larry King Live @ Neverland. Jermaine flew up to Never land with Larry.
  Larry asked Jermaine, how he find out about Michael's passing. Jermaine said, I was on the other side of town in Azuza and got a call from you guys on my wife's phone and Larry interjects and says CNN. Jermaine laughs and says yes and goes on to say, they said did you know your brother was rushed to the hospital. Jermaine said what and called his mother immediately and I got her on the phone and she said she was on her way. Jermaine then says, a little time went by and I talked to Janet and few of my other sibblings . 45 minutes later I call my mother back and I hear the sound in her voice and she says he's dead. Larry said did you go right over to the hospital. Jermaine says that he had top go another route and as soon as he got close to where he was, he saw the copters in the air and a chill came over him. Once he entered into UCLA, he went straight for his mother and he went to look for his baby and he saw him laying in the room lifeless breathless as if he was an empty shell.
  http://www.youtube.com/watch?v…..0tgcM2Jekc

  Also, if you look at the interview I posted with two Sony producers. One of them stated that Michael had what was called dancer's feet. That due to years of wrapping that the feet were often dry and cracked splintered. he said that Michael suffered from it real bad and that it was very painful. This amy be the reason why he was wheeled in the the chair often.

  His PR guy said that he wore those masks for the hell of it, that he knew how to keep himself in the media.

 35. mjforever Said,

  I just went on to E'Casanova's twitter- http://twitter.com/ecasanovaMJ

  and two of his posts i find extremely odd. He started the twitter on July 19th, the same day he posted these things:

  Has been invited to dinner in Germany with a special guest! Should be fun:) Lets hope its who i think… E
  12:42 PM Jul 19th from web

  is this special guest Michael Jackson? I wasn't convinced until I looked at the next post written just ten minutes later…

  Wow, turns out its tomorrow, planes all booked and paid for! Dinner at a castle… May not be on for a while. come and 'gone too soon' E xx
  12:52 PM Jul 19th from web

  Dinner at a castle in Germany certainly sounds like something extravagant that Michael would do. And the very last part: come and 'gone too soon'.
  As we all know Gone too Soon is one of Michael's songs.

  All of this is very suspicious. I am so glad we have this website. You guys are doing a great job with it. The article above was well written and informative. This site is great, keep it up

 36. CoCo Said,

  Thank you for this site…I love Michael very much but this doesen't mean that i can be manipulated very fast to think he is really dead. I believe everything you guys say here because i think the same things..its like i wrote this site …and i communicate with many fans and they believe he's alive also…I one don't believe ” i feel! And with these infos the media and mj family gives us we tend to believe that he;s alive more than dead… Please keep this site alive and dig much more…I want to know that Michael is alive and happy at last i dont want to know where he is…..because he deserves a normal life …if i were him i would run far away from the fans and the media long time ago…
  Michael you're a smart man if you did this! truly a magician! Thumbs up to the site once again!

 37. SJ1983 Said,

  The Man Who Secretly Held MJ's Millions
  Posted Jul 25th 2009 10:40AM by TMZ Staff

  How's this for a plot twist? Yesterday we broke the story that the Special Administrators of Michael Jackson's estate filed legal papers saying they just recovered $5.5 million is cash from a former financial advisor. The advisor is Dr. Tohme Tohme, who got involved with Jackson in the last year-and-a-half of his life, and he claims the money was “a secret.”

  In an interview last night, Dr. Tohme said the money came from recording residuals and that “It was a secret between Michael and me.”

  Dr. Tohme claims the money was going to be used for a Las Vegas “dream home.”

  Tohme says Michael implored him, “Don't tell anyone about the money.” He says when the singer died, he came forward and said he had the stash.

  We've now obtained documents filed yesterday in the Michael Jackson probate case.

  The Special Administrators have recovered $5.5 million in cash from a former financial advisor. The documents do not name the advisor.

  In the documents, the administrators predict Jackson has enough cash to pay off his estimated $400 million in debts — and still have money left over for his heirs.

  The docs also say Jackson's children are the beneficiaries of an insurance trust established by Michael Jackson. The proceeds have not yet been collected, which explains why lawyers for Katherine Jackson have asked for a temporary allowance.

  The Special Administrators expect to generate tens of millions of dollars of revenue from various business deals that are now in the works

  WHAT BOTHERED ME : Dr. Tohme claims the money was going to be used for a Las Vegas “dream home.”

  Reported was that he children were in Vegas, did th ehouse get there
  and now we know that katherine is in it for the money,it didnt make sense to me with all those depts

 38. morla Said,

  Well done – and please (someone from the media perhaps – you are visiting this site – not so sure??? ) who believes that Michael has died indeed- could you write an unquestionable summary of the other side of the story before calling us “nuts” here – I'll think about it…

 39. artisticflare Said,

  We are all in shock! it is just unbeliveable to imagine that Michael Jackson has died!!?? for the love of God! when the hell did this happen!!! i am still weeping like a baby”" i cant remember the last time i cried so much i am 56 years old for Gods sake !!! It just hurts so much You gave so much love Michael, thats why we are all so deeply affefected!! you did make a difference! Lots of love and hugs! Artisticflare xxx Love you sooooo much!

 40. ejay5131 Said,

  To post#5-I think that was a bad idea if you really did that.

 41. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

  This Was An Awesome Post And If Any Non Believers, Still Doubt. Then They Are Crazyier Than We Are LOL. Good Job Admin! I Love Michael Jackson, NOW And FOREVER.

 42. hOtSfOrMj91 Said,

  @ mjforever but e cas doesnt have a twitter. he even said so on his myspace page.

 43. forevermine_mj Said,

  kiittää u quesarasara lukemisessa minun kommentoida. Toivon niin, että sen hyvä. ni myös toivoa, että Deepak Chopra tehdä käyntiä tällä sivustolla. HAKU enemmän sinua. Olen kirjoittanut artikkelin mj n hoax kuolema samanlainen kuin tämä yksi minun blog, I'll post it here pian niin pian kuin mahdollista. Tässä on linkki-http://blogs.ibibo.com/KOLKATAMAIN/michael-is-alive-you-be-the-judge. lukea se, jos u like.

 44. thelostchildren Said,

  @ Helia, no 22 : sure we all well know bout MIchael's perfectionism – that alongside with this godly talent is what made him The King. however, that does not mean ALL mistakes can be eliminated.
  just watch the famous 1995 MTV video awards performance he gave. there were mistakes made in his attempt to sing, and he missed out some of his dance moves, but he gave the best show MTV has seen; how can a man lone on stage captivate AND mesmerized all of the world?
  it doesn't mean that he's a perfectionist that his family, friends and those involved are going to be 100% smooth criminals to this operation. there's a chance we might be folly to this folly, but the fact that there are too many loopholes just makes you wonder doesn't it.

 45. BeenTown Said,

  Admin and all of you fellow posters;

  Your thinking is fantastic. I don't even have to think I just come here and read your posts. I beleive that something strange is going on and I am so glad that this site exsists.

  Kiitos!

 46. BeenTown Said,

  Admin;

  Your wsite is full of great quality. This post was very extensive, well written, and well thought out. Thank you again for giving us beleivers to learn and discover together.

 47. Emanon Said,

  Bravo!!
  EXCELLENT SUMMARY OF THE “FACTS”
  OUTSTANDING

 48. CuteAngel Said,

  An outstanding synopsis of all the pertinent facts and information surrounding this story. Great work, admin!

 49. charliechaplin Said,

  Someone from the Press or whoever must be following this site and are trying to rationalize what we see as 'blunders'

  http://www.tmz.com/2009/07/26/paramedics-jackson-dead-when-we-arrived/

 50. wicki Said,

  Very convincing. Keep it up! For another perspective on Jacko's death, hoax death, undeath, whatever you want to call it, check out -http://www.undeadmichaeljackson.com

 51. Jessie Dai Said,

  Thank you so much, Adimn. What you have mentioned is quite a good job! There are so many suspicious points in that case. I still believe Michael is still alive!
  As the day went on , I'm convinced Michael faked his death because he really want to relax and enjoy his rest life. He wants to spend more time with his children. He loves them so much! We should accept the fact that he may won't appear to the public any longer. I'll get used to it. Michael, enjoy your life! I love you!

 52. MariannaB Said,

  It does not matter whether this or that person claims to have twitter account or not.

  DO NOT BELIEVE IN TWITTER AND WHAT YOU READ THERE!!!!

  This is the best ever invented means to manipulate the world.
  Anybody can set up no matter which account and can utter whatever he wants.
  How do you want to prove that behind kennyortegablog is really Kenny Ortega?
  No way you can prove it.

  Twitter is PR, publication and mass advertisement without any cost. How practical.
  It is childish to believe Twitter messages. This is yellow press at it's worse.

  As long as there is NO IMPRINT on a web site, a full name with address, the content is not relieable. Full stop.
  In most places on this world, internet sites are set up and kept going without saying who's behind it.
  So you might be used to not asking who is behind things and think good and swallow everything in internet as ok. But if a person does not stand behind the content to the full degree of having in worst case to answer questions about their publication to lawyers, the website cannot be trusted. Full stop.

  A “nobody” or an alias signing under a website or a web content is not a TRUE person and does not mean any responsibility. A “nobody” or an alias does not mean anything. A “nobody” and an alias is just another pink bubble “as if” and a “hide and seek”.

  Even comic figurines are twittering now. Come on – how much do you WANT to cheated?

  I do not believe one single word I hear that has been twittered and I keep a good amount of doubt on any website without an imprint.

 53. Janet Said,

  Hei, admin. Great lisäämällä järjestyksessä tapahtumat, tietoa ja lähteitä, joista he tulevat.
  Jälleen kerran, en usko, että pikkutytöille puhe oli "vale", ja se on ärsyttävää lukea tämän tästä yhä uudelleen ja uudelleen - ja roughest henkilö olisi huomannut, että jokainen sana, että hän sanoi (ja pyydän kuuntelemaan exacty MITÄ hän sanoi) tuli suoraan sydämestä! Ja se siirrettiin (pelkästään) minut kyyneliin.
  Mutta muut todella epätavallinen seikka ei mainittu luettelo: entä Jermaine `s tulkinta" Smile "on Memorial:" Valoa naamaasi surullinen - piilottaa joka jälkeäkään GLADNESS "- muutat näitä sanoja, joten koko merkitys täysin eri suuntaan.
  En todellakaan usko tällainen virhe olisi tapahtunut, jossa vietetään muusikko perhe - erityisesti, että hyvin surullista, kun ....
  Jos puhumme "hints" - Minusta tämä on yksi selkeimmistä!

 54. MJSmile4Us Said,

  to Admin:

  kiittää u niinkään lähettämistä tämän!

  Mielestäni olen todellakin sitä mieltä, että Michael on edelleen elossa. Suoraan sanottuna olin niin lähellä olettaa, että hän on todella mennyt katselun jälkeen Entertainment Tonight ja kun joku tämän sivuston lähetetty kuva Kattava kanssa repiä hänen kasvonsa on muistotilaisuus. Mutta tajusin, että jos tämä hoax piti tehdä, kaikki ovat osallistuneet myös lapset olisi täydellinen. Vaikka Peitto on 7-vuotias hän on niin älykäs kuin isä, ja se voi olla agreat toimija ja se on niin vaikea yhä sitä mieltä, että hän on sitä erityisesti hänen adorable kasvot! Mutta yksi asia, että olen juuttunut on se, että tohtori Murray n klinikka oli ratsian byr th LAPD tällä viikolla ja ovat ilmoittaneet, että tappo (tai jopa murha) maksu voidaan mukaisesti häntä vastaan. Jos tämä oli hoax se mennä niin pitkälle kuin lähettämällä syytön mies vankilaan (mielestäni joku mainitsi myös ealrier muista postitse)? Tai minun arvaus on, että lääkäri on maksettu joko Sony tai AEG tappaa MJ - mutta viisas mies kuin MJ on hän ymmärtänyt tämän ja karannut käyttämällä yksi hänen kaksinkertaistaa tai mitä tahansa menetelmää? Uskon kuitenkin, takaisin artikkelin, jossa se totesi, että se oli Michael, joka vaati, että lääkäri on hänen kanssaan 24 / 7 joka teki minut ajattelemaan, että ehkä MJ käytti häntä hänen pakonsa / kuolema hoax suunnitelma? Mutta jotkut tämän sivuston sitä mieltä, että AEG oli se, joka palkkasi lääkärin niiden kysymys, miksi niin MJ läpäissyt hänen lääketieteellinen testi "purjehtii värit"?

  Ollakseni rehellinen, olen niin väsynyt ja toivottaa tämän mysteeri voitaisiin ratkaista nopeasti coz En voi keskittyä ole minun opiskeluun tai työhön tai edes ole hyvää yötä nukkua kuin miljoonia kysymyksiä float noin pääni jatkuvasti.

  Jos Michael oli vaiheessa kuolemaansa päästä eroon SONY joka on tarkoitus saada häntä puolet sen osakkeet hän omistaa ja puhui yhtiötä vastaan jo vuonna 2002 (Luulen, että se oli), en usko, että hän tulee takaisin ei kunnes se on riittävän turvallinen. Mutta jos näin on, miten hän koskaan näe hänen lapsensa uudelleen? Jotkut tämän sivuston totesi, että ehkä Janet voisi tuoda lapset hänelle jälkeen voittaa säilöönoton taistelu ja tehdä tällaisia tekosyitä kuin lähettämällä heidät pois siihen nousemista kouluihin niiden äkillinen poissaolot. Mutta eivät paparazzis kuten vultures jotka altistavat joku ja jäljittää omaa joka siirtää asti lopussa?

  Olen todella hartaasti, että Michael on edelleen elossa jonnekin - eivät välitä vaikka hän ei voi palata, mutta niin kauan kuin hän on turvallinen ja terve olen onnellinen

 55. nina Said,

  admin ... KIITOS!
  yksi kysymys: missä on Grace? me emme tunne häntä, koska hän on "deth" .... entä Chopra on illallisen kanssa "mies, joka ylläpitää maailman verhon takana." ... ... WOW ... tämä on todiste siitä! vain Michael voisi tehdä tätä!

  Tiedän yhden asian: jos Michael on kuollut vai ei (en usko!) Hän on onnellinen ... ja se on se, mitä me kaikki haluamme, että hän ... THIS IS IT!
  Michael ... Toivon, että olette sitä mieltä, rakkautemme ... Katso mitä olet tehnyt! Olemme kaikki yhdistävät LOVE! WE ARE parempi, koska sinusta! ja Michael ... .. kiitän teitä siitä, että kaikki merkit, tiedän, voit lähettää meille tämän merkkejä vain koska rakkautesi on meille erittäin vahva .... THANK YOU!

  sorry for Englanti

 56. MJSmile4Us Said,

  on nina:

  Olen lukenut, että Grace on palannut, että talo Encino kanssa Katherine ja lapset. Luulen u Kuulin pari viikkoa sitten, että raportti, joka totesi, että hän hakee lasten huoltajuutta sekä mutta turened olevan toisen väärä väite on valmistettu tiedotusvälineet. Tarkoitan joku voisi nähdä, että hän ei ollut mitään mahdollisuutta - hän ei ole biologinen äiti (ei sayin Debbie on kaikki mahdollisuudet vaikka hän on coz hän vain vauvan myyjä ei ole sydämen tai aivojen) tai ole yhteydessä lapsille. Hän vain näytti jälkeen niitä - vain ihmisille, että te lapset pitäisi olla heidän isoäiti ja Janet Jackson.

 57. charliechaplin Said,

  Alkuperäinen edellytys MJ n faking kuolema on se, että hän oli raskaasti velkaantuneita. Nyt tämä asia, että hän todella on salainen rahaa mikä riittää korvaamaan pois hänen velkojaan. Joten olemme takaisin lähtöruudussa, miksi hän oli "kuolla"? Jos se johtuu siitä, että hän halusi elää perhe-elämän, miksi valita "kuolla" pari viikkoa ennen suurin konsertti elämästään? Miksi ei tehdä 1 tai ehkä 5, 50 "Tämä on se" osoittaa vain esitellä yhden viimeisen kerran, että on todellakin suurin esiintyjä tämän sukupolven ja iloksi hänen fanit, tai jätä kestävä muisti, jonka jälkeen vaiheessa " kuolemasta ", koska 1. paikka hän vain halusi tehdä 10 osoittaa?

  Missä olemme nyt?

  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1202125/Michael-Jacksons-secret-5-5m-recovered-executors-estate.html

 58. Bee Said,

  Tässä toisessa epäjohdonmukaisuuden lisätä listaasi:

  http://www.tmz.com/2009/07/26/paramedics-jackson-dead-when-we-arrived/ # comments

  tmz raportointi että MJ oli kuollut jonkin aikaa ennen ensihoitajat sai, ja ensihoitajat väittämällä he eivät tunnista MJ ollenkaan ja ajattelin, että se oli sairasteleva, heikentyneessä vanha mies. Paljon ihmisiä kommentit on muistuttaa, että kuva on MJ että sairaankuljetus EI näyttämään sairasteleva, heikentyneessä vanha mies.

 59. charliechaplin Said,

  En usko, että se oli E'Casanova joka oli O2 Arena.

  Katso E'Casanova hampaitaan, ne suuret & edes:

  http://www.innocentmichael.org.uk/E% 27Casanova &% 20Michael% 20Jackson.jpg

  http://www.bryantmcgill.com/-images/people_400_bryant_cas.jpg

  Katso hampaita "MJ" on O2. Kolmas hampaita hänen 2nd edessä hampaita. Se on pienten ja hieman työnnetään taaksepäin kuin hampaiden:

  http://www.zimbio.com/pictures/vWehKSURT4m/Michael + Jackson + julkistaa + Suunnitelmat + Summer + Residency/vb_Py8yXQwp/Michael + Jackson

  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1159645/Trembling-gaunt-100million-debt-Michael-Jackson-makes-final-entrance.html

  Vertailla niitä sekä todellinen MJ hampaitaan:

  http://www.usmagazine.com/photos/the-many-faces-of-michael-jackson?slideshow_id=1137&o=7

  http://www.usmagazine.com/photos/the-many-faces-of-michael-jackson?slideshow_id=1137&o=12

  Katsokaa E "Casanova päällään samat get-up kuin" MJ "on O2:

  http://michaeljacksoncelebrityclothing.com/index.php?main_page=product_info&cPath=26&products_id=80

  Se on voitu E'Casanova sisällä ambulanssia. Mutta en usko, että se oli hänelle O2.

  Ensin ajattelin, että se oli NAVI on O2, mutta katsokaa hänen hampaita tästä (tauko sitä 1:26)

  http://www.youtube.com/watch?v=clHycBsEZUs ja Navi ei ole leveä hymy kuin MJ on O2.

  Vaikka siellä on vähän samankaltaisuuden kanssa "MJ" at O2 täällä (tauko klo 2:07):

  http://www.youtube.com/watch?v=K0_snt2w8l8

  Molemmat impersonators, E'Casanova & Navi ovat korkeampia, että todellinen MJ. The "MJ" at O2 oli yllään saappaat, joiden korot (tauko klo 5:54)

  http://www.youtube.com/watch?v=8TEcwJBw4LY

  Kumpikaan E'Casanova eikä Navi tarvitaan saappaat, joiden korot, jos ne olisi vakuuttava MJ klo O2 konferenssissa.

  Joten olen sitä mieltä, että on toisen imitoija pienempiä joukko epätasaista hampaita on O2.

 60. Bee Said,

  Tässä on mielenkiintoinen havainto joku jättää kommentin tmz koskevat tietokoneita ambulanssikuljetukset:

  http://www.tmz.com/2009/07/26/paramedics-jackson-dead-when-we-arrived/21 # c20431815

 61. mjfan Said,

  @ # 22, en välttämättä usko MJ väärentänyt hänen kuolemaansa, mutta jos hän on tehnyt, ja osa siitä oli osoittaa, kuinka täynnä roskaa tiedotusvälineitä, hän jäisi kaikenlaisia reikiä siihen. Vain katsella tiedotusvälineissä, jotka kuuluvat koko itse muuttamatta niiden tarinoita, eikä kyseenalaistaa mitään. Lisäksi hän todennäköisesti jättää sotkuinen antaa hänen faneille toivoa, sillä jos et ole huomannut, että monet ihmiset on kysyttävää tästä.

 62. Coco Said,

  Sovitaan nina # 55. Ehkä Michael tietää varsin hyvin, miten media voi huijata ja ehkä hän tietää, että meille faneille haluamme etsiä totuutta .. siksi hän antoi meille vinkkejä.
  Minulle Jermaine on henkilö, joka voi itkeä heti, ja nauraa vasta toisessa .... Hän näyttelijä minulle ... voin fake kuollut nyt ... .. i-kirjain käytetty tehdä sitä, kun olin pieni ja pelästyttää äitini ... .. niin käsittelevät kanssa maine ja kaikki sen tulokset muutat ... olet eri tunteita ... sukuasioissa ja juttuja .. sinulla on tapana itkeä usein .. kuten minä .. jos näen kuollut kissa tai kuollut koira i itkeä kuin lapsi .... Se on helppoa.
  Paris oli krokotiilin kyyneleitä .... Kun lapset itkeä ne todella itkeä! kyyneleet putoavat helposti .... mutta kun ne haluavat karkkia ja yrittää väärentää itkua: ei repiä falls.I eivät halua ihmisten ajattelevan, i loukkaus Pariisin tai perheenjäsen (se ei ole aikomusta) ... mutta kun isä / veli / äiti kuolee sen kuin maailma menee loppua ... haluaisin tehdä itsemurha ilman äitini .... ne purukumi kuin mitään tapahtui (!!!!!)
  Peitto oli huutava, koska hän halusi mennä isälleen, jotka eivät koskaan olleet erillään ja kun hän näki itsensä lähellä perheen väkijoukkojen hän juuri paniikkiin .. hän wasn't tietoinen todella, mitä ne tekevät siellä, koska hän on liian vähän (hmm).
  Michael ei koskaan tullut takaisin Olen varma, että .... Sillä tämä tilanne ei voi koskaan palata spot-light .. ihmisiä vihaan "sinä". Hän halusi jäädä eläkkeelle jo kauan sitten ja tämä oli it.About pyörä - puheenjohtajana paina ajatteli hän oli todella sairas, mutta meille faneille tiesimme ja katsoi, hän on hyvin ... .. niin, että prooved jälleen kerran, miten media voi olla easely manipulated.Doctor Murray on henkilö, kukaan ei tiedä paljoakaan ... jotkut ihmiset ovat koulutettuja uhrata joku tai jotain .... siks Michael muuttunut kaikki hänen henkilöstönsä niin, että ne "katoaa" easely ... ... VIP n itkeä Michael sillä kuten niiden hyvästit hänelle ... Mike ei palaan niihin ... Hän kuolleet media ja fanit, mutta ei normaalin maailma .... normaaliin elämään on hänelle nyt i guess.wich on hyvä asia, jos se totta!

 63. Mijac Said,

  Lainvalvontaviranomaiset lähteet kertovat meille, kun ensihoitajat saapui Michael Jackson talossa hän oli jo kuollut ... ja se oli heille aikaa edes uhri oli kuuluisa laulaja.

  Meidän lähteet sanovat, kun ensihoitajat tuli Jacksonin kotiin hän oli flatlined. Ei ollut sähkö-toimintaa hänen sydämensä ja Jackson osoitti ole merkkejä elämästä.

  Useiden lähteiden sanoa ensihoitajat halusi lausua Jackson kuollut kohtauksen mutta tohtori Conrad Murray vaati, että laulaja on kuljetettu sairaalaan. Dr. Murray - kuten korkeamman Lääkärin kuin EMTs - oli valta kumota ne.

  Ensihoitajat eivät ymmärtäneet, lähes 10 minuuttia uhri oli Michael Jackson. Kuten yksi hätä työntekijä sanoi: "Se vain näytti heikosta, vanha, sairasteleva mies."

  Kaikki tämä tekee minut miettimään kahta asiaa:

  1) Michael tarvitsevat läsnäoloa lääkäriin kotiinsa, koska hän halusi korkeampi Lääkärin kuin EMTs (Dr. Murray oli valta kumota ne)

  2) ensihoitajat eivät ymmärtäneet, lähes 10 minuuttia uhri oli Michael Jackson. (koska ei ollut MJ)

 64. Amlet Said,

  Grats on admin erinomaisesta työstä! Jatkakaa hyvää työtä!

 65. MichaelJacksonIsStillAlive Said,

  http://nz.entertainment.yahoo.com/090726/7/djok.html

  ok omg ilmeisesti sum1 huomannut, että Michaels nenä puuttui kuin se makasi Ruumiinavauksen taulukossa ... freeaakkkyyyy ... ..

 66. kristindean88 Said,

  "Michael" AT lehdistötilaisuudessa käyttää samaa Jacket E'CASANOVA IS kuvasi KANSSA!

  http://ratpackimpersonators.files.wordpress.com/2009/06/ecasamj.jpg

  http://media.monstersandcritics.com/galleries/1631314/0165617155085.jpg

 67. Samantha Said,

  Helia: Olen samaa mieltä siitä, mitä tarkoitat Michael oli "Perfection", mutta kukaan ei täydellinen, Michael oli ihminen, kuten me kaikki varma, että hän oli Perfect hänen Talent, mutta et aio saada kaikki Perfect kun olet suunnittelu kuoleman ellei olet tehnyt käytännössä vuosia ja vuosia. Uskon, että Michael on tehnyt tämän suojellakseen lapsensa La Toya sanoi "Family 1. Tuulettimet 2." Minä tiedän, että hän ei haluaisi dissapoint hänen faneille, ja tiedän, useimmat meistä does, mutta hän tulee suojella lapsensa.

 68. hecjosmen Said,

  Mutta jos hän tulee takaisin elossa kuin Michael Jackson, wo uldn-t hän mennä vankilaan faking oma kuolema?

  Toivon, että tämä olisi suurin comebackin historiaan. Kaipaamme häntä niin paljon.

 69. Rofibbs Said,

  Michael Jackson on asettanut maailman näyttämöllä n nauha on Rollin, vaiheeseen, jossa parjaajat ovat hänen sotilasta, hänen perheensä ja käsikirjoittajista, hänen fanit ja etsiviä, AEG Elokuvatarkastamon johtaja, otsikko: Huumeiden yliannostus, hänen lääkäreiden että BADGUYS, että Viranomaiset: SUPPORTIN TOIMIJOIDEN n ofcourse paras näyttelijä kaikkien aikojen .. Michael Jackson, yeeeeaaaah! tai shud sanon paras PRODUCER?

 70. Rofibbs Said,

  Jos MJ wuz yhtä sairas kuin summa ppl sanoi hän wuz "vuodesta 2002 lähtien, ja miten hän laulaa hänen vapauttamatta kappaleita? We'v kuuluviin "paikka, jossa ei ole nimeä" n se varma doesnt kuulostaa (1) sum1 strugglin laulaa tai (2) sum1 että oli romahtanut keuhkot n tarvitsi siirtoleikkauksen (3) sum1 jotka ääni wuz openin jopa herra Ortega sanoi .. se kuulosti kuin "normaali MJ" .. ne antavat meille tämän kuvan, HES aina voimakkaasti rauhoittaminen kanssa särkylääkkeitä / anesthetics kanssa kaasunaamari. Really? n hänellä on yli 200 vapauttamatta kappaleita .. todella? Ovatko nämä "KIRJALLINEN SONGS" tai "vapauttamatta SONGS"? anyone??

 71. Rofibbs Said,

  Neva kuullut any1 että historia Entertainment 200 "vapauttamatta" työtä, .. ive kuullut pari keskeneräisiä kappaleita, jotka ovat täyttyneet n vapautetaan. Meidän MJ on yli 200 ... wow!

 72. Little Susie 01 Said,

  Ok .. Ehkä im Näyttää tätä liikaa. Mutta Michael Onko nämä Songs From the Blood on tanssilattialla cd. Ghost ja Onko Scary .. molemmilla on sama radat Laulun lukuun ottamatta Chorus ja joitakin osia vaihtaa Mutta mitä teki hänestä Muuta lyriikat? (Etsiä se lähes samat sanat)
  Nyt kun u lukea se tekee yhteensä mielessä tämä voitaisiin viestin whats todella tapahtuu Haluan uskoa niin.
  Hän kertoo Tietoa tunne aaveita kaikkialla Varoitimme hänelle on muukalainen elämässämme. (Media sekaisin HES Life pahan on Media), että sen, mitä haluamme nähdä .. He says Am i amusing u or just confusing you is he the monster we visualize and if u want to see eccentricalties he will be grotesque before our eyes and let them all materialize. ( Is this a WARNING?)
  He then talks about a Ghostly Smell around .. A place where there restless Souls ( Meaning a Funeral) Where ppl cough and yawn. And restless souls Spoke( But there nobody to be found) ( so stating nobody does it mean there indeed isnt a body to be FOUND?)
  He also says… Did we come to him to see our fantasies Perform infront our very Eyes. A haunting Ghostly Treat ( so is this performance of our fantasies a ghostly treat?) A foolish trickery he says ( foolish trick?) Spirits Dance in the Light .. (SPIRITS DANCE IN THE LIGHT?)
  But if u came to see the truth and purity is kept inside hes lonely heart so LET THE PERFORMANCE START? ( So the truth will reveal it self) You know the stranger is you. is it scary for you!!!
  Masquerade the heart ( meaning hide ur true emotions) its the Height of Haunting SOULS ( So these souls are at the Highest Point ) just not what u seek of him (we never saw the truth) Can the heart reveal the proof like a mirror reveals the truth ( doesn't this make u wonder? Heart Can reveal proof and mirrors the truth?) And see the evil one is You ( Who is the Evil ? all of those who made hes life miserable)
  So is that scary for you. ( he doesn't want to talk about it. Hes tired of being abused he know u scaring him too . Is that scary for you ?
  I find.. so much in this song like Things are happening right infront of our eyes and only those who can find the proof in our heart will reveal the truth. or am i just going crazy?
  Michael Jackson is Alive. And I love him so so much.
  Here are the lyrics see what u can make out of it.

  There's a ghost out in the hall
  Theirs a goul beneath the bed
  Now it's coming through the walls
  Now it's coming down the stairs

  Then there's screaming in the dark
  Hear the beating of his heart
  Can you feel it in the air
  Ghosts be hiding everywhere

  I'm gonna be
  Exactly what you wanna see
  It's you whose haunting me
  Your warning me
  To be the stranger
  In your life

  Am I amusing you
  Or just confusing you
  Am I the beast
  You visualised
  And if you wanna to see
  Eccentrialities
  I'll be grotesque
  Before your eyes

  Let them all materialise

  Is that scary for you baby
  Am I scary for you oh
  Is it scary for you baby
  Is it scary for you

  You know the stranger is you
  Is it scary for you baby

  There's a creak beneath the floor
  There's a creak behind the door
  There's a rocking in the chair
  But nobody sitting there
  Their's a ghostly smell around
  But nobody to be found
  And a coughin' and a yawnin'
  Where restless soul's spoke

  I'm gonna be
  Exactly what you gonna see
  So did you come to me
  To see your fantasies
  Performed before your very eyes

  A haunting ghostly treat
  The foolish trickery
  And spirits dancing
  In the light

  But if you came to see
  The truth the purity
  It's here inside
  A lonely heart

  So let the performance start

  Is that scary for you baby
  Am I scary for you oh
  Am I scary for you baby
  Am I scary for you
  So tell me is it scary for you baby
  So tell me is it crazy for you baby
  Am I scary for you

  You know the stranger is you
  Am I scary for ya

  Masquerade the heart
  Is the height of haunting souls
  Just not what you seek of me
  Can the heart reveal the proof
  Like a mirror reveals the truth
  See the evil one is you

  Is that scary for you baby
  Am I scary for you oh
  Am I scary for you baby
  Is it scary for you
  So tell me am I scary for you baby
  Am I scary for ya baby
  Is is scary for ya baby
  Am I scary for you
  (I don't wanna talk about it)

  Am I scary for you baby
  Am I scary for you
  I'm tired of being abused
  You know you're scaring me too
  I see the evil is you
  Is it scary for you baby

 73. Hajusteiden Said,

  Admin I rest my case, your statements are well laid out, I want to ask the following questions:)

  My questions:

  1. When did he die, the doctor said he was not breathing lying on the bed
  2. The ambulance is called and they try administering CPR
  3. The ambulance take their time reversing out of the premises, MJ is then taken to hospital the doctors are working an hour on him

  My question, was he “dead” on the bed, was he “dead” in the ambulance, or did he “die” in the hospital.

  And my final question “How long was MJ's hair cause the person in the ambulance has shoulder length hair”

  And in closing was the alarm set off so that staff wud not know such a high profile person was in the hospital I guess not, and why was the helicopter hovering, and again why take him by ambulance to the hospital but by air to the morgue, it shud of been vice versa….keep digging admin ur doing a gr8t job, kudos to you

 74. watching Said,

  look what I found sometime in 2007:

  http://i20.photobucket.com/albums/b213/ECAS/1forthosewhocare.jpg

  in this website:

  http://www.reidopop.com/mjbeats/showthread.php?t=2383
  (on first post)

  let us know what you know more about him (E-Casanova)

  keep posting and I will keep watching…

 75. Hajusteiden Said,

  #58 adding t your comment the paramedics said when they entered the house something did not look right and they said that the person they were administering CPR did not look like MJ at all they said that it looked they there was scarring on the person's face as though the person had recent facial/plastic surgery, the paramedics said they could not put their finger as to what looked odd about the house or the person, this comment has stayed with me ever since his “death” was aired worldwide and I sat and asked myself as to why the paramedics would say such a thing, then another thing struck me is that the doctors said they had to keep the “body” under lock and key and then they said the body was then moved to a secret morgue, why all these secrets if he was dead he was dead, who body was the paramedics working on, what seemed odd about the place, did the person they were working on perhaps have surgery to look like MJ….why was the body under lock and key in the hospital and then why was the body moved to a secret morgue??????? Admin help and don't stop digging, I believe at present nobody knows where the body is it is a month now

 76. veritas88 Said,

  Hei kaikille. Thank you so much, admin, for creating this site. It is very informative and really examines the facts in lieu of pure speculation. I think this is a great site which tries to honor MJ. After reading the blogs on the site and coming to my own conclusions, I really do believe MJ is alive. Yes, I'ma fan and of course I don't want to believe that MJ is passed, but I'm not delusional, in denial or crazy. Simply looking at the facts, which you've nicely summarized in this post, it is clear that A LOT of things are not adding up.

  *Also, many on this site are questioning the existence of Dr. Conrad Murray, because there is only one picture available of him. I think there is something very strange about him and I too wonder if he is really who he claims he is. But about his “one” photo– this morning on the Today Show (Monday 7/27/09), they included ANOTHER PICTURE OF DR. MURRAY!!! the picture has a white background, he's wearing a blue tie, looking to the right and his facial expression makes it look like he's worried. Did anyone else see this? I saw it on my tv, so I can't link it to this site, but to see the picture, you should go to the Today show website and find video of the MJ segment from the show on 7/27/09. i wonder what are the implications of this second photo.

  Also, I agree that MJ most likely hoaxed his death so he could rest for some time and enjoy a “normal” life, but I too hope that he comes back into the spotlight to shame the media and put on the GREATEST COMEBACK TOUR EVER!!! He always said that performing was the one thing he always loved to do, and he's only 50, so I truly hope he does. Either way, all I really want for MJ is for him to realize that he is unconditionally loved and appreciated by me and millions of others, and I want him to be happy and healthy. That's all that matters.

  Once again Admin, I thank you for this site. It is respectful, decent and fact-based, not trashy and purely speculative like many other sites on the web. If MJ was aware of this site, I think he would like it. But one last thing, is there a way that each comment for each of your blog posts could have time stamps, like before you redesigned this site, or maybe everyone could start adding the time and location of their posts? (This was posted Mon 7/27/09 at 4:30pm EST in NY) I think this would help keep things organized better so we all know when new info is posted. Kiitos!

 77. bghoppy Said,

  THE FIRE ALARM AT THE HOSPITAL IS ABSOLUTE PROOF THIS WAS A PLANNED HOAX.

  AS TO THE QUESTION WHY DID THEY SUDDENLY RELEASE THE '84 BURN FOOTAGE, AND COVER IT RELENTLESSLY, I WOULD LIKE TO SHOW TWO OF MY PREVIOUS POSTS, WHERE I DOUBT THE VALIDITY OF THE BURN STORY. I THINK THAT ALSO PROVES MY POINT HE IS ALIVE AND READING THIS SITE. I OFFENDED HIM AND MIKO, AND MICHAEL HAD TO DEFEND HIMSELF AND MIKO. I STAND CORRECTED, BUT NOW I KNOW FOR SURE.

  bghoppy Said,
  Dianafan, i agree with you about Miko, he seems like a scumbag. Really, your the guy that threw the towel on his head back in “84's burn accident? And I think there is some resemblance b/w him and blanket.

  I also posted a comment under one article you removed about the '84 burning might have killed him. Well, i wrote that i never believed the whole story in the first place that he was burned, and faked it so that he wouldn't have to keep working with his brothers (which really was an issue, them hanging onto him). I can't find it now. I had said how there was a picture taken the next night with him and webster going out to dinner, and how his hair looked just fine at the grammys one month later.

  iF YOU ARE DEAD YOU HAD SOME SHIT MATES, AND I SINCERELY HOPE YOU DONT STAY IN HIDING. THAT WOULD HURT ME MORE THAN ANYTHING.

 78. youarealive Said,

  Admin or somebody can help me?
  when I read this post and specially the part about Mr Chopra´s Twitter I cryed, laughed, jumped as a crazy girl,´cause MJ is indeed the man behind the courtain. It was a moment of joy for me. I became depressed with Michel´s death. My world lost all colors… So it was so great to see a so clear clue about him.
  But when I read about the death certificate I started to confuse myself .
  Because you say that there is no signature in his death certificate, but I saw a copy of this documentation and there is a signature.
  It´s signed by Jonathan C Fielding MD VE
  I am from Brazil, co I am not very good in your lenguage and I couldn´t find a clear copy of the certificate, but isn´t it the signature of a responsable doctor?
  I am trying to investigate too. Can you help me?

  http://cm1.theinsider.com/media/0/488/55/Michael-Jacksons-official-death-certificate.0.0.0×0.397×512.jpeg

 79. youarealive Said,

  http://www.thaindian.com/newsportal/entertainment/michael-jacksons-death-certificate-stirs-up-controversy_100215288.html

  There is a site wich shows clearly MJ´s Death certification.
  There is a signature in the paper.
  I don´t understand this paper. Is it suposed to have another signature?
  Can anybody solve this confusion in my mind?

 80. bghoppy Said,

  Can that fire alarm story be cooberated by any more people? What's with the helo hovering overhead before Jermaine gets there? I wonder where it reurned to after dropping the body at the van?
  Now they say the 911 caller was a woman? That is totally not my percepion. What's her name and what is her job at the house. I've heard he is now debt free, thanks to us fans. You know that Liberian Girl video mentioned above, where were ANY of those people at his memorial. BS You still go to your junkie friends funeral. It's amazing there are two books out about MJ and his life and death before he is even buried (after more than a month, this is getting gross) , but sony cant press out some of this new music he was doing? Now he's the biggest drug addict in HIStory. Keith Richards never did as much drugs as sweet old child like mikey.

  I wanted to ask a favor from Bee, who mentioned a tmz link to computers in the ambulance, could you be more specific in how to find those comments, please? I'm very interested in the amulances and firetrucks at the scene. I dont know that it's normal to have an amb call #71 and an engine call #71. Does anyone else have ideas about the legitamacy of the vehicles and employees shown in the famous video?

  DIPROVAN? WTF?

 81. bghoppy Said,

  The differences in the death certificates is the red lettering in the background indicates it is not a regular ceritfied dc, but an informational certified copy, which means it is meaningless for proving identity of the body, and you could probably buy a blank one somewhere. Nor have they produced the common in CA, proof of death letter.

 82. bghoppy Said,

  Since when has there been a case where every person of interest is invisible, and only speaks through multiple lawyers. I get presumed innocence and all but how can you not get any pictures of Murray ducking in and out of a police station.

  AAAGGHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!

  WE'VE CAUGHT YOU!! ( AGAIN I GUESS ) SHOULD WE SET YOU FREE TO SHOW THAT WE TRUELY LOVE YOU?

  WHY DO YOU HAVE TO SET US FREE, WHEN YOU COULD HAVE KEPT US AND YOU TOGETHER SO WE COULD ALL LEARN TO SHARE LOVE?

 83. Chumoan Said,

  I was reading somewhere online someone has made a very good point:

  At the This Is It press conference, you say that it is an impostor, and that its all in the hands. However, if you look at the middle finger, right underneath the midpoint of the finger, there is this mark, kind of like a dent in the finger. It is darker in the image on the left, but clearly it's also in the picture in the right.

  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/mjhd/wp-content/uploads/2009/07/hand-compare-2.jpg

 84. Little Susie 01 Said,

  to YouAreAlive Post 79

  I believe it has to be Signed by the Doctor. And not a single doctor has not yet Signed it because the certificate says its cause of death is Deferred..

  But i strongly believe he is alive

 85. Smile Said,

  @ bghoppy post 77

  Maybe it is better for him to hide,because now you're saying what you want,but america wasn'ta healty evironment for Michael Jackson. He had to do this to live in peace with his children.

  He has been here for us for years,now it's time for him to do what HE wants.

 86. SJ1983 Said,

  @HECJOSMAN

  Sadly Michael can not ever return to the public, that's the price to be paid for us as fans and for Michael!
  So in a way he is dead………Despite that Michael took care of us and for himself to record 200 songs!
  As for the people saying that he was such a perfectionist, TRUE!
  To plan such a big hoax in every detail you have to work on it for years..
  I believe that he has had this idea for years, knowing the children would grow up and not knowing how much more shit he can take from the media….etc etc
  I think the ideal situation was there when AEG planned 40more concerts against his will, he didnt want to leave the fans down if he couldnt make the 50 concerts!
  Thats my view on it…..

 87. SJ1983 Said,

  so in order of that he had to plan this hoax in a very short time
  although the idea was there for a long time

 88. P Said,

  To bighoppy on ur post #77

  Please review the Grammy clip again. You can notice MJ has all of his hair comb to the front. He was hiding the burnt spot.

 89. Sky Said,

  Hellooo, great work!
  There is defiantly something wrong about this, it just doesn't add up.
  Although i am beginning to believee he has really gonee however whenever i visit this sitee it always brings back hopee.
  But if he hadn't of died why would the family keep saying different things and not just leave it at the fact that he has died of a heart attack?
  Loveyhooo MJ, xxx

 90. Hajusteiden Said,

  I am logging back in tomorrow to read more of the comments but moreso on what admin has researched on….again kudos to the admin:D

  #80 @bghoppy I saw a movie called “Fireprood” and the ambulance and the fire engine both had the same numbers on them, is this normally done in America I am going to ask some paramedics and firemen here in South Africa if that is common for the ambulance and fire engine to have the same numbers, unless this is done in the USA….can anyone else please help with this, can the admin answer on this as well …nothing stays hidden that cannot be revealed…..this article was in our local newpapers
  http://www.tonight.co.za/index.php?fArticleId=5102102

 91. MariannaB Said,

  Would like to come back to post #74:

  what if MJ and E'Casanova changed places and identities and the dead is E'Casanova?
  wondering about differing age but a person with a life threatening illness may become look like an old person – what's your thought?

  [watching Said,
  look what I found sometime in 2007:

  http://i20.photobucket.com/albums/b213/ECAS/1forthosewhocare.jpg

  in this website:

  http://www.reidopop.com/mjbeats/showthread.php?t=2383
  (on first post)

  let us know what you know more about him (E-Casanova)

  keep posting and I will keep watching…
  ]

 92. msichanamrembo Said,

  Jambo ,writing in from Nairobi, Kenya. I've been following this site since i googled and found it — about four days after MJJ's supposed death and the minute I shut out the regular news it's been easier to think outside the box with the facts surrounding this case. I have read and re read everything posted on this site and echo the sentiments of most people on this site. My questions:

  1. Why hasn't the media bothered to address the people who think/ believe it was a hoax — lack of objectivity?
  2.What happens now that Dr Murray admitted to administering the drug
  3. I think AEG have a huge role to play in this…how much money are they supposed to make out of all of this? They benefit from a drug overdose result right? Like someone said on this site…follow the money
  4. I think we should watch Miko very closely he's been at the forefront since the 26th of June…
  5. Ever since his friend(blankets Godfather and the father of MJ's Goddaughter) in the UK divulged that MJ was/is a master of illusions the one thing that hasn't stopped running through my mind is Misdirection. It's a simple illusionist trick…google it — but I think there's a lot of misdirection going on. From the Media, to Miko etc

  Whatever happens or wherever you are Michael…..remember that you are loved. Never forget that

  Nakupenda sana rafiki….

 93. elizabethvitale Said,

  Very interesting info and a lot of it positive to prove a hoax. Way to go Michael. I knew you would never leave to anywhere without a good amount of attention.

 94. nehaheartmj Said,

  PLEASE SEE THIS VIDEO PLEASEEEEEEEEEEEEE………AND TELL ME WHERE THAT VIDEO VIDEO TAKEN FROM…..THAT IS FROM 1:08 TO 1:36…….PLEASEEEEEEEEEEEE……IM DYIENG TO KNOW PLEASE…….PLEASE DO WATCH…..AND HELP ME….
  http://www.youtube.com/watch?v=XLrbxR37leA
  SORRY FOR GOING OFF THE TOPIC……BUT I JST CAN'T HELP IT….HE LOOKS SOOOOOOOOOOO SEXY INTHAT PART OF THE VIDEO……
  I WILL BE WAITING……

 95. Narcosis Said,

  It now appears that doctor Murray admitted two days after the death of MJ he gave him Propofol and maybe fell asleep!! (Maybe??) However Murray refuses currently further coöperation in the investigation.
  So last night the drugspolice invated his home in Las Vegas and searched for the medical records of MJ.
  Murray was present during the search.
  Are they not a bit late with this?

 96. Ivonne Said,

  @ nehaheartmj Nr. 94 :

  Making-of Stranger in Moscow^^

 97. Rofibbs Said,

  The Authorities???…sloooooooopy!!

 98. Rofibbs Said,

  Any news yet Admin?? tired of surfin sites to get tangible news..everybody seems to be repeatin wat we know already.

 99. maria2284 Said,

  Now they have footage of Dr. Murray…

  http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=fdfe565f-e78f-4dd6-a7be-30d48ddd22c0

  I think that they are watching this site since there was no footage before, people here brought that up several times.. and now all of a sudden there is video footage of him…..

  .... give me a break.

 100. maria2284 Said,

  They know we know hes not dead..

 101. lucrecia Said,

  I surprise that nobody does these questions except us. There are many important things without resolving. Witnesses to look, to asking what happened and that, besides, they are not contradicted to each other. I am far from where the facts happened, probably there you have more information or another sensation. I am Argentine, hope you understand my english!

 102. lucrecia Said,

  Do you remember this?:
  http://johnny-ong.blogspot.com/2007/10/michael-jacksons-dead.html
  because I dont…
  Mitä tämä on?

 103. Cabokat Said,

  To respond to #80. if you go to the link in the facts statement to Jenelle's blog, you will see the fire alarm information (at least as of today, 7/29/09, is stated in that blog to this website) is not correct or true.
  But I agree with you, will have to check that ambulance out it's at http://www.hollywoodtv.com or probably on youtube. Twitter about Gotham Chopra is true, so,,,,maybe Michael is alive and well and happy as hell
  not to have to put up with the media! If true, good for you Michael, if you see me let me know it's you!

 104. Cabokat Said,

  I think you should all check out @ecasanovamj on twitter, he has a few things to say. Very interesting and he sent one to @KennyOrtegablog Said Augus 1, 2009, the date that will rock the world……

 105. Cabokat Said,

  Okay now this is weird,,,,go checkout this website http://www.myspace.com/ecasanovafansite very eerie

 106. Narcosis Said,

  Jenelle's Journey:
  PLEASE READ: If you have made your way to this website via “Michael Jackson Death Hoax” dot com, please know that the administrator at that website has used this post to support incorrect information. The fire alarm that is discussed below was for the 200 Medical Center Building in the Peter Morton Center. This building is next door to the Ronald Reagan UCLA Medical Center Hospital where Michael Jackson did in fact die on June 25, 2009. The hospital did not have a fire drill, nor was it ever evacuated during the time that the Jackson family was there. It was later determined that the fire alarm at the 200 building was pulled by a paparazzi to create a distraction so he/she could sneak into the hospital…
  ?

 107. Narcosis Said,

  This womans version of what happened that day seems a little odd to me…(Thursday, June 25, 2009)

  Btw I just bought the magazine “Michael Forever” and there is a picture in it of Janet, LaToya & Rebbie in the catacombs of the Staples Centre, just right after the memorial. They were laughing if as someone just told them a good joke…That seems strange!

 108. monij Said,

  to Closepaltomj. what is your pr, i would like to have a look at it. Kiitos.

 109. Kööpenhamina Said,

  Please read Michaels fantastic speech at Oxford University in 2001. Maybe some of this will explain why he might have faked his death.

  http://www.allmichaeljackson.com/speeches/oxforduni01.html

 110. Seekeroftruth Said,

  Narcosis… what an intriguing user name (congrats). You based your whole theory around a fire alarm? This website has pointed out several discrepancies since its launch into cyberspace. It is easier for many to believe MJ is alive than “dead” I hate the word die and all its variants along with it.

 111. monij Said,

  To MariannaB, that is interesting your post # 91. Did your really find this link in 2007, or did you just find the link these days. Your theory will really make sense if indeed you came across this piece of info back in 2007!!! what if they “switched” places. For an MJ fan that would be an honor to leave this world as “the idol” .

 112. Seekeroftruth Said,

  Narcosis, I may have misjudged you. Who is Janelle?

 113. Narcosis Said,

  Seekeroftruth; Don't know who that woman is but apperently she was at UCLA the 25th of june and has something to say about it. http://jenellesjourney.blogspot.com/
  And about my username, I use this one for years now…

 114. elizabethvitale Said,

  Where are the pictures of the iv and air containers taken from the estate? Where are the camera tapes? How did the Jacksons go in in 2 days and remove everything so fast leaving all of these drugs behind? There are so many unanswered questions and a media circus already out to sell books, give bios and make money. Could be Michael was paid to leave because he wouldn't be able to do the tour. Where are the pictures from the hospital? So noone took pictures of their dear family member after death. Why keep all of this secret? This is a public figure. Why only one photog and one ambulance picture that doesn't even look real? So many compromises sounds like typical error and leaks will be brought the evidence that may have will be tainted. Too many discrepancies I always said. I don't even think the people investigating would let a real detective work on the case. The real detective would probably uncover more truth. Too much hiding and too many loopholes. What about Michael's car? Where was the investigation on this?

 115. youarealive Said,

  To Copenhagen,

  I read his Oxford speech, tears have come to my face.
  I hope everybody here spend a little time to read his words. So deep worls could only come from a blessed soul like his.
  I am broken hearted, but also I am full of hope, ´cause I´ve never could imagine a human being could be so greater than all of the foolish behavior and thoughts that we usually have in our minds.
  He was/is a man with a mission in this world. He took his mission seriously and taught us how to love our children.
  He loved us all around the world from the botton of his heart. I wish we could be able to express back to him the same kind of love he felt/feels.
  I ask averybody who read this humble post to spend one minute for making a pray for him. No metter if dead or alive… but a pray expressing all of our deep love for him.
  Just one minut of support.
  Just one minut of a heart opened pray for his freadom and peace.
  We can also heal the world, with unconditional love.

 116. MJ_fan_for_40_yrs Said,

  Okay…so when I heard Michael had passed I had some doubts. I wasn't truly emotional, which I found odd. The days following his death just brought about more and more suspicions of a faked death — of which I'm glad!!

  As I watched Paris at the memorial, I felt “bad” for thinking that she was pretending to be sad, pretending to cry. And Prince Michael chewing his gum the entire time, looking bored. It just didn't feel believable. And the AEG director or promotor, never ONCE have I seen him look even remotely sad that MJ has passed. Even in the footage of the memorial, he's reading a teleprompter and looking PROUD of what he's “pulling off.”

  I could go on as to why I believe Michael Jackson is still alive, for many of the same reasons already mentioned…. But what I really want to point out, that I haven't seen pointed out anywhere, is the concert promo/clip that AEG has put out….go and listen to it again.

  The message/WORDS in that clip:

  “IN WHAT WILL GO DOWN IN HISTORY AS

  THE GREATEST

  DEMONSTRATION FOR FREEDOM IN THE HISTORY

  OF OUR NATION.”

  “Some things in life they just don't wanna see……”

  I truly believe Michael is Alive………<3

 117. ilovemichaeljackson. Said,

  ive been reallllllly distraughhht over the death of Michael. i wasnt able to eat, drink, talk, or sleep for weeks. and i am still having a very difficult time. i have been searching despersatley to find some kind of ideas, or other people who belivee it was a hoax, and i am sort of happier that there is hop.eb ut the more i read this stuff, the more i question if this really if fake.

  i mean, there have beeen so many people speaking out, and crying, and weeping.. it doesnt make sense that SOMEONE wouldnt have slipped already and “accidently” said something about michael really being alive?

  i [onder this because i am so in love with Michael, and it lirerally makes me want to die when i watch the news abbout him…
  i want to know the truth, so that my heart will finally be a rest… i want to live my life normallly again, i feel this is all making me miserable.

  help me admin.

 118. maria2284 Said,

  #102, there was a rumor that MJ had passed away 18-20 years ago and this rumor was being passed around via email a few years ago. But get this, on Larry King Live, Jermaine Jackson did say “I think there is a place for my brother here, somewhere over there, near the train”

  Now isn't that strange??? That Jermaine would say over there near the train, when indeed this rumor has the picture of the supposed MJ near the train……….

  I swear, these people need to get their STORY straight and stick with it!

  MIKEY LIVES!!!!!!!!!!

 119. keegi Said,

  Well, I do believe that he's dead. Yes, we have a lot of things that don't add up but this is life. Life isn't perfect .. it's completely normal that things don't add up because if they would then we should question few things. BUT there are two things that make me smell a rat:1. I'm pretty sure it wasn't Michael at O2 in march. 2. the day he died CNN covered everything and showed how the helicopter took his body to morgue (and it's not weird that they used helicopter, he was famous and so what, that's not something to question), after the door was opened you could see the body in that white thingie and I honestly thought that someone moved there. I can't find that footage but it's out there. At that time I really thought I was seeing things but it really moved before medics started to move it out. That's my 2 cents. Sry for my English, it's not my first language.

 120. maria2284 Said,

  #106, I read her story too and she clearly states that she was inside the hospital when the hospital alarm went off. If it were next door, I doubt many would have heard it.

  If they set it off to let the paparazzi inside, wouldn't they have caught a glimpse of Michael? One picture? Even a room number of where he was? A hall way leading to where he supposedly was?

  I think maybe this woman is changing her story now since there was soo much attention given to her website about MJ and what happened that day. Shes changing it now, to get away from all of the MJ hoopla… in my opinion.

 121. bghoppy Said,

  smile – The US is unhealthy for all of us, and this stunt doesn't help. Why does he get to be so much more sensitive than us?

  P- I did say I stand corrected about all that. Sorry

  Cabot- that link doesn't seem to work, but if it's the normal amb view from youtube/hollywood.tv, I've studied that to death, so many things are wrong there. It's just someone else had mentioned an inconcistancy that would have related to the onboard computers or something, but that link wouldn't work either.

  Perfume – American movies (like Fireproof and BackDraft) are notorious for getting important realist details all wrong, entertainment over fact. I just called my local fire department, and they say there is no reason, if fact they should not, have the same call numbers.

  Anyone – Can anyone explain why Rebbie was so invisible in the family in the early years? Never in a family photo?

 122. bghoppy Said,

  I called LA county and LA city FD, and they said the county used different ambulances (more like SUV's and PU's) and for the city they gave me conflicting explinations. (like if they did use the same #'s they would put a letter in from ) Like the ambulance should have said A71, and the truck E71. And then said no they don't always match. It's weird tho. And the tour bus that pulls up is 71 or 17.

 123. Meglio Said,

  I've come to pretty much the same conclusions the past few weeks..but I still don't know what to think. Part of me thinks its wishful thinking. I'm somehow not even a little bit surprised that the facts around Michaels death–if it's real- are vague. “Facts” about Michael and things concerning him have always been messed up. I mean, there's always someone who have something to say for god knows what reasons. For example, I just read that a UFO had been sighted over Neverland only hours after his death………. -_-* When it concerns a superstar ppl will talk for money, for attention, they will present their theories (made out of love or malice) as facts and so on…so…as I said, I'm not surprised the facts seem contradictory. Media speculates around Michael, as they always have.

  I really hope Michael is alive and well. With all my heart. I've been a fan for 18 years. Nothing would make me happier than Michael “doing a Jesus” (which is pretty much the only thing he hasnt done yet right). Has anyone read the letter Lisa Marie wrote about Michael..titled “He Knew” and stating that Michael was, in his own words, “afraid that he was going to end up like him, the way he (Elvis) did.”. Does anyone remember when Michael, supposedly at least, said he wouldn't survive 50? As we all know, Michael had vitiligo- a disease that's often accompanied by a heart disease that cause inflammation in the ventricles of the heart. Patients with these conditions often die from heart attacks in their 40's-50's. I think that's the only thing that really points to Michaels death being real. And maybe that's what he had in mind when he stated those things about the way he'd go…or maybe he has planned “dieing” ever since.

  I don't believe the “death diary” is real. I dont think something like this would be put on paper and carelessly left around for someone to find, by Michael or anyone else who was in on it. The strongest (in want for a better word) “evidence”, in my opinion, that this is staged is the children. Michael has always kept them hidden from the public eye and gone out of his way to protect their identities to allow them to have a normal childhood (as normal as it can be when you're the son/daughter of the worlds most famous man). It doesn't make sense that he would let them show their faces and have their pictures taken a few weeks before his death. I do, however, don't believe for a second that they were actors (an actor, even a young one, would have made a better “spontaneous” speech at the funeral and, lets face it, they look like him). I also think its strange that the coffin was closed..we're many who love Michael and who would have wanted to see him one last time. On the other hand, maybe it was Michaels wish..and I have a feeling if it had been open we would have said “why was the coffin open, was it to “prove to us” that Michael is really dead? Why was it so important that we get to see “Michaels” body?” the way we now question the fact that it was closed. If it was Michaels wish that he got some privacy at his funeral it's not so strange that the family respects that. However, Michael was muslim. It is muslim tradition that the body is placed directly into the ground, without a casket. An extravagant final resting place is discouraged (and I think a golden casket qualifies as extravagant) and the funeral should be 24 hours after death. Jermaine supposedly educated the family on these rites because he felt it important that Michael was buried the muslim way. But he wasn't. Is he even buried yet or are they still doing autopsy on his body?

 124. monij Said,

  To watching POST # 74 and to MariannaB POST # 91
  Look what i found: a poem from E'Casanova posted July 18,2007, “IF I Died Tomorrow…”. http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=84750892&blogId=289095549
  I think the mystery is SOLVED. Michael is not dead, E'Casanova was the one who died. That explains it all:
  why the paramedics felt something odd about MJ (according to post 75 by Perfume)
  why no real tears from the family
  why no real friends attending the funeral
  why the money and jewelery disappeared from MJ's house
  why they hired a shady doctor to take care of MJ (they needed a doctor who could be bought)
  WOW, what if this is what really happened!!!!! that would be awsome, where is E'Casanova now? maybe the one posting on twitter is MJ, about the dinner at the castle, but who might be the guest?

 125. nehaheartmj Said,

  @Ivonne: thank you so much……i am glad you cared……
  now…… today i ws watching michael jackson's chefs interview where i found that something can b wrong here….she said that as soon as the investigating team came….all people from the house were sent home….how can this happen….because if someone has died and that too MICHAEL JACKSON….nobody should have been allowed to move out of the house…..well this is what i think…..
  im frm india and i wanted to ask if i can get the book moonwalk(autobiography of michael jackson)…..can someone please tell me where can i get tht book from…..in india…..

 126. Samantha Said,

  BEST QUOTE BY MICHAEL JACKSON EVER: “if i want proof, i'll find it in you”

 127. ilovemichaeljackson. Said,

  meglio: i so agree with you.
  youre ideas make alot of sense.
  ive been wondering the same things?

 128. Samantha Said,

  Odota! i gotta question, Michaels been hiding his Childrens Identiy for years, right?
  so why the day he “died” they're all over the news? etc.. like without masks, Michael tried to keep the idenity/privacy as much as possible, i don't get it? Michael wouldn't want that to happen right? or is there an answer to that?

 129. Bee Said,

  This is interesting, showed up in the comments on tmz the other day:

  251. 48. Apparently there's a castle in Romania that secretly belonged (belongs) to Michael.

  He had it built – modeled on the Castle of Bran. Very, very few people have seen it, as it's hidden in a ravine in a remote mountainous area – which has been completely fenced off. The public simply cannot get to the place.

  The location is to the north of the mountain resort of Borsec. (Btw, Borsec is famous for its pure mineral water – Michael used to drink it all the time.) This forested region – one of the most remote in Europe – is home to many bears and wolves, making access even more difficult.

  Michael visited the area only once – during the second leg of the History Tour (ie, summer of 1997). The castle took ten years to build; it was finished in 2007. There are rumors that Michael wanted to go and live at the castle after the O2 Tour.

  A friend in Borsec has told me that three days after Michael's death, he saw three helicopters flying north over Borsec in the direction of the Castle (which locals have named Mihalyvar – or Michael's castle).

  Posted at 11:24AM on Jul 25th 2009 by Ringadingdong

  Posted at 12:23AM on Jul 31st 2009 by Tstorm

  http://www.tmz.com/2009/07/30/jackson-autopsy-delayed/17#comments

 130. kristindean88 Said,

  I think it's odd that so much of Michael's staff was fired/rehired, and new people were hired only a couple of months before his *death*. Kai Chase was hired in April, Dr. Murray had only been there for a month or so, etc. Also, where is the person who made the 911 call, why hasn't he been found? It's all very, very odd.

  In my heart of hearts I think Michael was killed by Dr. Murray's negligence, but I want so badly to believe that Michael has staged his death. I'm hoping we'll eventually see a story about his children going to a prestigious boarding school abroad, or some other kind of story. That would be the biggest indication to me that Michael is still alive.

 131. kristindean88 Said,

  Also, it looks like E'Casanova has deleted/disabled his Twitter account.

 132. leolady Said,

  Hi I'm finally here, tried to register three days ago and couldn't figure out why I wasn't getting a confirmation.. the mail ended up in my spam folder..mentioning this in case this happens to somebody else

  READ THIS:
  ANYWAYS, what I wanted to say is: admin you said about ecasanovas twitter page that it was blocking everyone out? I had access to that up until today. And after the postings about the dinner at the castle there were two more posts, one from July 26th: “August 1st 2009″ (that's all, just that date!) and then on July 28: “THE DATE THAT WILL ROCK THE WORLD”.
  Has nobody else seen this but me?? Nobody mentioned this. Isn't that weird? I've been going crazy ever since I dicovered this page and sometimes I just don't know what to think but I'm thinking more and more that this could be true and MJ is alive . I've been wrecking my brain about that twitter post, but.. August 1st is TOMORROW. So we shall see soon…
  When I heard what supposedly happened my first thought was no, that's not right, can't be, all wrong, no way, just didn't feel right in my stomach. And usually my gut feeling is right on…

  And just in case…your reading this Michael.. I would have done the same if I were you and I would stay hidden if I were you..I'd love to see you again but if you decide to just live your life in peace and quiet and get away from all this craziness, I'll be happy just knowing you're happy. But it sure would be nice to know that you are indeed alive and well, that's all…

  Would love to do this with you: http://www.youtube.com/watch?v=lQLfJG1hmcM&feature=related

  All my love,
  Rauha
  xx

 133. maria2284 Said,

  @monij.

  I think you are right on. Does anyone know what disease (life threatening) E*casanova had??? He wrote that it was “non-sexual”… but still, it might've been. Anyone have any idea?

 134. MJSmile4Us Said,

  @monij:

  I agree with u in that Michael is still alive although I am not so sure it was E'Casanova that died on June 25th. I mean how could Prince have chewed gum whild looking so bored out of his mind imo at his father's 'funeral'. Although he is only 12 years old, he would have been traumatized by the thought of not ever seeing his only parent right?

  But there is also a small part of me sadly believe that Michael did really die ever since I heard the custody battle reult – Katherine became the permanent legal guardian of Prince, Paris and Blaket while Debbie was given the visitation rights. I thought to myself that MJ would never allow this happen if he was alive – how could a money whore like Rowe get the visitation rights? I really wish this was not real and please refute this coz I am on the verge of losing my hope and need some encouraging words…

 135. oana Said,

  hi…i don't know…i'm confused…you are right but still…about the memorial…the words on the screen at the end of the Memorial 'I'm alive and I'm here forever'…maybe they thought about Michael's song “i'll be there” and Michael said once that he wants to live forever so maybe that;s why they put those words there…..and about the fact that no one in Michael's family cried… well…true…i cried a lot…but still…maybe sometimes you have no more tears to cry… i don't know… about the fact that LaToya talked about Michael at present…well he just died and most of the people can't talk about him at past…as far as i know he wasn'ta muslim, he didn't convert to islam…i don't know what to think…there are 12 fans of Michael who died … i don't know… i know there are some things that don't match…

 136. oana Said,

  btw…about the fact that Prince have chewed gum at his father's 'funeral'..that was weird…i also thought it's weird…but he's a kid…i don't know…kids are kids…

 137. xy558 Said,

  the person who called 911 was MJ's bodyguard Alberto Alvarez.
  http://www.anorak.co.uk/celebrities/218693.html

Lisää kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.

Teema tarjoaa: Wordpress Theme - ensimmäisen Cash