Dame Elizabeth Taylor ključni igrač u Michael Jackson Zemljiąte Smrt.

14. srpanj, 2009
by admin
Dame Elizabeth Taylor i Michael Jackson je često opisan na najbolji prijatelji.

Autora, a pridonositelj za ovaj post je član this site zove MYSTERYLADY. Zahvaljujemo vam na uvid i podijelite ih sa svima.

SVI SMO dokaz trebate znati Michael Jackson živ! POZORNO PROČITAJTE!

To je sve dokaz Michael Jackson nije umrla!

To je prilično očita Dame Elizabeth Taylor pokriva se nešto, u vezi sa Michael Jackson's death.

1. Zašto se jedna 77 godina stara poput Liz Taylor imati cvrkutati račun?

2.Why je Liz zahvaljujući Michael's liječnik, Arnold Klein za crtanje Matisse Mike tri dana prije smrti, kao i molba Dr.Klein ono što je najviše jer je povratak na Twitter?? Zašto ne bi bila samo ga pozovu?

3.Dr.Klein je bio poznat za liječenje MJ za Vitiligo s kremama koje lightened njegovu kožu, kao i njegov remontovanje nos. Prije svega, ono što dermatolog znaš za koje također ne rekonstruktivna kirurgija? Je Dr.Klein pokušavaju maskirati i rekonstruirati cijeli novi Michael Jackson, jedna mi nikad ne bi prepoznali?

4. Zašto je Liz pakiranja po cvrkutati "Bio sam pakovanje moju odjeću otići do Londona za njegovo otvaranje kada sam čuo vijest. Ja još uvijek ne mogu vjerovati to. Ne želim da vjerujem u to. "Http://twitter.com/DameElizabeth Michael kada je prvi koncert bio je gurnula na start na 13. srpnja, što je tri tjedna prije otvorenja!

5. Zašto bi Liz ne prisustvuju Michael's privatne ili javne ceremonije, ipak biti u mogućnosti cvrkut dan nakon njegove smrti? Ona je znala tabloidi bi se sljedeće nadopune njom ali ona nije bila previše pametnih o tome.

Ok, sada je čudna stvar je zašto Dame Elizabeth Taylor i dr. Arnold Klein su oba se odnose na jednu drugu, zapravo, bez spominjanja jedni druge.

Za one od vas koji dont imati Twitter račun, jedini način da zna netko da li se odnosi označavanjem @ + vaše korisničko ime. Pa kako oni odgovaraju leđa i naprijed s jedna na drugu, osim ako su planirali to sve zajedno, kako bi je se više stvaran!

Mislim da je odgovor ovdje je toliko jasno kao dan. Dame i gospodo Michael Jackson nije umrla! Check out ove postove od Arnold KLEIN!

"Je poslao link na TMZ. Smiješan. The paparazzi potrebe da ostanu daleko od mojih pacijenata. Termin "http://twitter.com/awkmd

Sada, zašto je Mr.Klein adresiranje TMZ prvi web stranicu kako bi potvrdili MJ's death kao besmislen i da ostanu daleko od svoje BOLESNIKA NA 18. lipnja, 7 dana prije Mike's death!

Ona dobiva čak weirder narod! OVO JE NAŠ ODGOVOR upravo ovdje!

DR. Arnold KLEIN rekavši zbogom JE TO Farrah Fawcett isti dan MIKE prolazi, ali ne i MIKE! HE zapravo čeka 4 DANA NAKON MIKE's death ADRESA NA gubitak svoga pacijenta MJ!

"Danas, u svijetu je malo manje lijepo. Mi kažemo zbogom na lijepim Farrah Fawcett "," To je bila čast imati poznat Farrah Fawcett vizije i vizionar, pravi anđeo koji će biti propułtenih širom svijeta. 3 poljupci moji dragi "," Duboko sam tuzzan po smrti dragi prijatelj Michael Jackson. On je doista bio obdaren duše koji su neizmjerne ljubavi za sve. "

Tada se 2 dana prije MJ prolazi, Dr.Klein kaže da je radna daleko na pacijenta, oni su poput blaga fina umjetnina, zanimljiv način usporedbe Vaše pacijenata umjetnosti raditi, zar ne? KAKO Odd DR.KLEIN ZA POVRATAK NA 2 dana prije smrti MJ! Rad daleko ... "Moji pacijenti su moje blago. Kao fina umjetnina, svaka od njih ima karakter i ljepotu "

Mislim da sam sada znaju istinu!

Za one koji ne dobijete cijeli Matisse rasuđivanje, dopustite mi da objasni.

Što jedan Matisse slikarstvo morati činiti ništa? Matisse je bio poznati umjetnik čije karakteristike, što se tiče prirodne nadarenosti slična Michael Jackson. Dr. Klein Coincidentally šalje Matisse crtanje na Liz Taylor tri dana prije Michael smrti, u kojima je ovaj put dr. Klein je bio van grada radi na pacijenta. On je čak u usporedbi njegovih pacijenata umjetnina raditi !!!!!

Čudno zar ne??

Uzmite ovo, Matisse je umro 1954 od srčanog udara. Ista stvar je Mike navodno je umro od kada smo čuli vijest od njegove smrti.

C'mon ovo je previše slučajno. Također je prilično neparan za većinu Dr. Klein's bolesnika da se Michael Jackson najbliži prijatelji - Jane Fonda, Elizabeth Taylor ...

Mr Klein's Twitter račun ima samo djeluje od 17. lipnja. 8 dana prije MICHAEL prolazi. Zašto bi Dr. Klein osjeća potrebu imati Twitter račun tako misteriozno bliske svojim dragim patient's death, odgovarajući na dva od Michael Jackson-a ljubljeni prijatelji? Ja ću vam reći zašto ... znao je da će morati ažurirati na njegove ostale nadolazeće intervjua, kao da će biti pozvani na osvijetliti! Druga stvar je da nikad ne osobitoj obavijest Dr. Klein potrazi tužna ili izbezumljen od gubljenja svoga najvrednijom pacijent od preko 20 godina u nekom od intervjua.

To je sve jako čudno ...

Tags: Udruživanje, teorija, Death Hoax, lažni Death, Glasine
Posted in teorija, Hoax Death, Glasine | Komentari (138)

138 Reakcija to "Dame Elizabeth Taylor ključni igrač u Smrti Zemljiąte Michael Jackson."

 1. ejay5131 kaže:

  Administratori, što je vaša misao .. ćemo ikada vidjeti MJ opet?

 2. Banessa kaže:

  Hvala ti ... Hvala ti ... Hvala! Oni točno gdje moje misli o Dr. Klein's cvrkutati račun, kad sam ga vidio. To je previše za njega slučajno da su isti kao Michael bliski prijatelji? I cijelo vrijeme on i Dame Elizabeth se šalju poruke jedni drugima kao što je oni su u stvari govore u kodove.
  Ovaj cijeli božji sud je uzimajući weirder po minuti. JA pravedan nadati i moliti da se Michael je događaj u redu te je sigurno dobivanje dobro.
  Također sam negdje pročitao o Michaelu misli mu lice kao "umjetničko djelo"! Otud se odnosi na Matisse. U pravu ste i mrtvih na nešto. Hvala za ove motrenja Nazdravlje

 3. admin kaže:

  Mi očito vjeruju da je njegova smrt bila je hoax, pa s obzirom na iznos od nevolje on je otišao da bi to pull off, čini se da je sporna bih baciti ga iz svih prozora, samo da se vrati ponovo u središte pažnje.
  Mi iskreno mislim da je jedini put da ćemo se vidjeti opet će biti u obliku sightings fanovi iz cijelog svijeta ... većina kojih će se smatrati kao 'Crazy', tako da je on ništa ne morate se brinuti. On može uživati u gnjavažu besplatno i opuštajuće život ... gdje god se on svibanj biti.

  MJHD Admin

 4. sirspencer kaže:

  Da je to sve čudno, ali thos rad ne uvjeri me odmah.

 5. kristin514 kaže:

  Ja samo poželjeti sve je to hoax, i ispričavam se poprsje vaš link TMZ teorije, ali odite na web stranici TMZ i traži Michael Jackson ... To je razlog je objavljeno da je na 18., a ne zato što je već znao što se događa na dogoditi ... http://www.tmz.com/2009/06/18/michael-jackson-jacko-dr-arnie-klein-arnold-dermatologist-vitiligo-child-jmolestation/
  I ja sam veliki obožavatelj Michael, a ja ga očajnički nedostaje, ali neka
  e biti stvaran sa sebe ... Pusti čovjeka na kraju ... ODMORA u miru! 4 ever volio, nikad zaboravljena, odmor u miru, Michael!

 6. mysterylady kaže:

  Hvala vam za postavljanje this! Kao za Michael, nismo više u poricanje smrti mi samo žele znati istinu. A to je prilično jasno da je on živ i zdrav, što nadam se i vjerujem pray.I Dr. Klein i Liz Taylor su postavili ovom scenariju se jer su htjeli zaštititi MJ iz neke undanger dolazi k njemu ili MJ stvarno želio nestati s lica mjesta svjetlo za good.In svakom slučaju, želim najbolje za Mihovila, gdje god je on! Želim da znaš što uistinu volim vas i razmotriti dar, blagoslov od Boga! Iako ste ostavljajući nam za sada nije zauvijek.
  Nikad ne možemo reći dobre-bye na naš čovjek u ogledalo, Triler svih vremena!

 7. mysterylady kaže:

  do kristin514 To nije ono što mi je značilo njegov TMZ teorija qoute .. sam rekao da je on prilično neparan spominje TMZ 7 dana prije MJ's death.It je gotovo kao da se on ili some1 oko njega TMZ tipped off dan 25. lipnja MJ's prolazu. To je samo mali dio cijele slike. Ako tražite bliže ćete shvatiti da sve te slučajno čudno tekućim događajima ne DODAJ up! Zašto je za jednu DR.Klein promoviraju njegovu tvrtku na 22. svibanj ove godine, kao i na cvrkut 8 dana prije svoje smrti! Slučajnost? Mislim da ne! Doktor je znao da će on biti u osvijetliti mjesec ispred vremena, on je pravedan uzimajući grijao se, dovodeći javnost u svoj posao u tom procesu.

 8. smileygirl24 kaže:

  OMG ovo je dobivanje crazier ... ja ne mogu dobiti dovoljno svega toga ... i iz dana 1 nova je nešto gore.
  on je aliiive i ja se nadam da je sretnija nego ikad našim ljubljenim michael kralj kraljeva = D
  admin sam uistinu divim ti radiš za ovaj site veliki

  HVALA dragi.

 9. dinamit kaže:

  Mislim da je čudno da su njih dvojica su cvrkutav, bi li to pokazati, kada su se pridružile cvrkutati?

 10. SITA kaže:

  opet jedan / dva jednostavna pitanja:
  računi
  http://twitter.com/awkmd
  http://twitter.com/dameelizabeth
  su u vlasništvu koga?

  Kako možemo biti sigurni, da su te twitteraccounts pripadaju stvarnom postoji osoba mi govore isključili?

  napravite korisnički račun sa cvrkut
  ime et ne dokaz u extraterresitcal jedan iskorištava off.

  i gdje bi trebao biti keyrole od Mrs Taylor? Zašto koristiti cvrkut komunicirati? TCP / IP adrese mogu pratiti. telefon ćelije / mobilne uređaje u ovom trenutku u potpunosti
  bezopasan. zašto bi oni razgovarati s pomoću zagonetke, umjesto normalne telefone?
  no istraga je oko njih u ovom trenutku.
  Zapamtite: TCP / IP adrese su čak pratiti ODMAH!

 11. mysterylady kaže:

  dinamit da nađem je teško vjerovati Liz Taylor ne bi dobili prednje sjedalo u audience.Barbara Walters i Larry King su sjedi iza obitelji. I dok je pohađao spomen usluga zašto bi Liz briga ako su pozvani joj da bilo koje druge usluge? Bila je Michael prijatelj, a ne Jackson's. JA dont 'misliti ima puno istine u tom članku! Nadalje, zašto je ona bila Liz cvrkut pakiranje 3 tjedna prije otvorenja MJ's show? Posljednje, ali ne manje važno, ona može naći dovoljno energije da prisustvuju i vožnja njegovim London koncert, ali ne i njegov pogreb?

 12. mysterylady kaže:

  dinamit u Dr.Arnold Klein pridružio 8 dana prije smrti MJ i neobično Liz Taylor pridružila ožujak 27, jer to je to koncert bio najavljen 5. ožujak.

 13. dinamit kaže:

  Upravo ako se moja najbolja prijateljica umrla id pobrinite bih biti tamo bez obzira na

 14. mysterylady kaže:

  SITA,
  I uvjeravam vas ove račune to zapravo pripadaju Dr. Klein i Liz Taylor što su vijesti emitiran Liz's tweets kao zašto ona ne bi pohaaju Mike's pogreb i da ona nije bila na samoubojstvo gledaju kao neke jeftinije krpe bi su nam da believe.As za Dr. Klein on je promoviranje njegove poslovne putem cvrkut i Facebook.

 15. dinamit kaže:

  Zašto koristiti cvrkut Yah, a ne vaš mobilni telefon ili adresu e-pošte za razgovor.

 16. dinamit kaže:

  Kako su oba pridružio ak ne dugo prije nego što je umro, lol vrlo sumnjiv

 17. melblue87 kaže:

  JA najprije pokrenut suspecting je bilo nešto čudno, kada sam saznala Elizabeth nije otišao na javnim ili privatnim spomen. Kao i druge slavne prijatelje MJ, Maculay Culkin na primjer. Mislim, ako je moj najbolji prijatelj umre, idem na njegov pogreb, bez obzira na to gdje i kako je, čak i ako je njegov jedan cirkus, ja odlazim jer on je moj najbolji prijatelj. Yeah, JA dont misliti da će biti stvaranje povratak, ako on želi biti daleko od pažnje, gdje je taj's gonna boravka, ako on vrati, mediji bi se dva puta više svi nad njim, tako da će biti i gore . Imati sretan ostatak svog života Michael!

 18. mysterylady kaže:

  SITA,
  To je očiti Liz i Dr.Klein rade zajedno kako bi zabašuriti MJ's death. Liz pronalazi cvrkut pouzdanije i manje javnosti kao ona ne bi staviti gore prikazuju pred jednim publiku, ili možda ona nije sposobna djelujući više, dao joj dobi i zdravstvenom stanju. U svakom slučaju, ima puno podsvjestan poruke razmjenjuju između njega i Dr. Klein. Kao što sam rekao prije, samo tako bi se znati some1 je odgovarajući za Vas putem cvrkut je sa username @ + dodan. Liz nije takva stvar .. Dakle, kako su dr zna da odgovori na nju cvrkut ako on ne vidi! Ispričat ću vam kako je bilo planirano, da bi ga više stvaran. Ali oni nisu bili dovoljno pametni.

 19. SITA kaže:

  Želim sve teorije bi se ostvariti
  i ja mogao pratiti vas u hoax, a ja bih
  željeli vidjeti michael živ.

  cvrkut ne dajte mi bilo koji udobnosti vjerujući
  ono što smo željeli vidjeti.
  trenutno ja dont vjerovati da su ovi računi ne
  nam dati pravo na bilo koju nasu micheal da je živ.

  jednostavno mislim preko aspekt: zašto bi itko korištenja
  internetske platforme da govore i komuniciraju, pa čak
  u zagonetke, s partnerima, intimni prijatelji?

  bi se u to? s znajući, da je vjerojatno najveći hoax
  na zemlji, održat će se?
  moje osobno mišljenje je: ako ja želim razgovarati i komunicirati
  S njima bih koristiti normalan telefonski pozivi.

  Rekao bih: cool off!
  ne sa pseudo interneta svjedoči!
  za to nam je potrebno više razmišlja slijediti gore.

 20. SITA kaže:

  @ Mysterylady: Možete li pls osigurati ovo? Želim nešto dokazivanje ovoga ..
  JA stvarno žele slijediti u

 21. BeenTown kaže:

  Ej dinamit dobar link. Imam odgovor, svi čitati!

  Imam ideju o zašto Elizabeth je snubbed. Čuo sam da je bila vrlo ohol i da je pokušao da se na ulogu majke do Mihaela i Katherine Jackson nije ovako, ona je zapravo postao ljubomoran na Elizabeth.

  Michael često obraćamo Elizabeta u teškom trenutku, a ne na Katherine. Možete li zamisliti kako bi bilo koje majka osjeća ako su ovo dogodi?

  Ja bih osjećati previše ljubomoran. Ja bih bio ljubomoran. To je najvjerojatnije razlog zašto je ona snubbed. Zapamti Katherine je sve reći na sprovod i aranžmani, ona je gazda, a ako ona ne želim Elizabeth sjediti sa njima pa to je ono što je dobio. Ja bih učinio isto.

  Isto tako ako netko gledao Michael privatni home videa na youtube vidjet ćete da je vrijeme da se vrati Elizabeth ukrašen Michael doma za Božić (nije proslavu Božića u to vrijeme zbog svoje religije) i Elizabeth znao, ali ipak Janica je otišla na Internet i dobio predstavlja drvo, sva djela.

  Michael nikada nije slavio Božića do onoga dana overbearingly Elizabeta odlučila je da će imati Božića. Možete li zamisliti, netko krši njegovu tradiciju kao što to? Svoju vjeru? To je ono što je znao od dijete.

  Michael je rekao da je vikao nakon otvaranja prezentira i onima koji sudjeluju u aktivnostima Božića osjeća krivim jer je kao da je učinio nešto pogrešno.

  Mislim da je pogrešno ići protiv nečijeg vjerovanja, njihovu vjeru. Ona bi trebala imati poštuju njegove želje. I ja sam Djevica kao Michael i ako su bili u njegovoj poziciji ja ne bi rekao da nema Elizabeth i božićne teme (zbog činjenice da sam krotak i ne žele povrijediti njezine osjećaje), ali ja bih se umire unutra (a koji imaju osmijeh na moje lice, baš kao i Michael) znajući da ću se na nešto što ja vjerujem u.

 22. charliechaplin kaže:

  Dečki Hej!

  Ovo je off topic, ali ja sam samo zanima, ako si vidio ovo vec:

  http://www.tmz.com/2009/07/13/joan-rivers-cracks-mj-molestation-joke/

  i

  http://www.youtube.com/watch?v=VBWnjc3ACm4

 23. dinamit kaže:

  Želim da bi imali otvoreni lijes da stavite moj um mirovati da hes mrtvih na činjenicu da nije čini mi misliti on je živ, a izgovor im je dao bila glupa sayin mu lice kad je oštećena u kojoj radiš CPR wtf? tada rekoše oni, vidjevši ga je pogledao mirno i izgledao kao michael kao da je on spavao je onda zašto nije im dajte nam ga vidi

 24. YouRockMyWorld kaže:

  Nisam baš shvatiti ovaj post, razlog Nisam iz Države i nisam upoznat s Twitter. Ali ja vjerujem i to isto tako se nadam da Michael je živ.
  Iako zaista ne belive on bi ikada napraviti comeback, jer je takva strategija complecated i resurse kako bi njegov bijeg ... mislim koje je učinjeno u cilju Mike da konačno imati mir i normalan život - što je on Propustili toliko (on govori o tome gotovo u svakom intervju) ... u 50 je artisric karijere dolazi u svojoj je završio, sve najbolje je već učinjeno i dolazi vrijeme za uživanje u životu i odmaranje, ali ne postoji način da to napravite pod medijski pritisak i oči ...
  Uz sve moje nade ja još pokušati ostati skeptična o svakoj dokaz o hoax ... Pa evo mojih bodova:

  - I don't belive in tijelo sjedi u helikopter (jer ako Mike's death je planirana - oni će sigurno to učiniti savršeno, bez greške)

  - I don't belive in razgled njim nakon njegove smrti (uzrok je sigurno ne dolazi na ulice, ili ako je - da se u takvim deguise da nitko ne bi ikad mislite da njemu)

  - Ne vjerujem da je on čovjek-pjevačica misterija

  - Ne vjerujem da je njegov liječnik bio uzimajući ga u ste mjestu, kada je nestalo za 24 sata

  Ali ono što mi je činiti Vjerujte JE:

  - The hoax je planirana skoro savršeno. On je spasio mnogo vremena pred 'infarkt' sceni odigrali.

  - The 911 poziva feelingless je i čudno

  - Ponašanje na O2 konferencije bila je vrlo čudna (espesially šetnju) (iako ruku na impersonater i zubima izgledaju vrlo simiral do Mike's - pa ne znam što da mislim)

  A glavni Čudne indicija za mene je, naravno - Spomen .... Kad sam gledajući ga - Pokušao sam s njom osjećate u ... Ali nekako je izgledao ne desno. Uglavnom od svih drugih ljudi koji tamo i bliski prijatelji su od Mike odsutan. Pariz je govora .... Ne realnom (ili na leat činilo ne stvarne) .... Knežev guma, sunčane naočale ...

  Admin, hvala u za ovaj site ... I neka je sve nade ...

 25. mysterylady kaže:

  @ SITA Upravo moja točka! Zašto cvrkutati kad bi mogao telefona jedna drugoj? Coincidentally Liz kaže ona tweets jer ona pronalazi utjehu u tome iz bolnice. Kako je u mogućnosti da prisustvuje Liz MJ's otvaranje ako je zatvoren u bolnički krevet?
  Nadalje, Dr.Klein postaviti njegov cvrkut 8 dana prije MJ's daeth i 1 mjesec dana prije na Facebook. Svako ima svoj razlog za pokretanje tih cvrkut sučelja
  1 Liz nađe lakše komunicirati s medijima i fanovima sumnjive koji žele znati zašto ona ne bi mogla da prisustvuju joj najbolji prijatelji pogreb.
  2 otkriva lakše jer se ona želi pogriješiti u javnoj izvedbi, kao ni njezine zdravstvene niti starost joj dozvoliti joj da "akt" kao nekad činio.
  3.Dr Klein postavlja ovih društvenih sučelja 8 dana i 1 mjesec dana prije njegove najpoznatije i ljubljeni pacijenta od 20 godina! Zašto? Jer on je znao da će biti u pažnje, pitanje, i nekoć intervjuirano MJ prošao. On će ići uz to say on obnovljena Mike's nos i dobiti još više poslovnih svijetu!
  3. U javnosti i promocija povezuje natrag na DR Klein mora imati bio dio aranžmana za ovu dr. kako bi time postali dio je hoax.
  4 Liz šalje podsvjestan prazno tweets na ovu Dr. koga je nekada ne spominjemo! The correspondence između dva gotovo zvuk smiješan, staged.She kaže hvala vam za Matisse crtanje, on uspoređuje njegov pacijenata umjetnina kao što on tvrdi on je daleko, 2 dana prije povratka MJ's death!
  5.What vrste rada taj liječnik izvesti na pacijenta on se odnosi na umjetnosti kada je iz grada?
  MJ Klein 6.Dr napravio lakši za 20 godina, a obnovljena njegova nos! Nemojte vi misliti on može ga cijelu drugu boju, kao i maskirati ga savršeno? On je mogao imati vrlo dobro to učinio tijekom svog vremena "udaljen" radni!
  7 Matisse crtanje Liz je se odnosi na vrlo dobro može biti novi Michael Jackson Dr.Klein pregrađenoj!

 26. SITA kaže:

  opet moje mišljenje. i njegove ne na
  ozlovoljiti vas. pls jednostavno misliti na činjenicu kako
  Željeli biste da reaguju u istoj situaciji?

  Michael Jackson planira početi vrlo vrlo velik
  hoax je zavaravanje / šalio svijetu.
  on je za korištenje s prijateljima i partnerima da to napravite.
  u bi u ovom trenutku reći: to je jako dobra ideja
  da iskoristi internet platforma da se njegovi prijatelji,
  liječnicima i partnera za razgovor preko uzrujanost među njima?

  čini absolutly nema smisla za mene. i za ljude
  koji moraju djelovati u parcele također.

  mislim da bi se u ljudi koji djeluju tako lud
  u najvećem hoax zemljište u svijetu?
  su bili uključeni u (all) detalje; govoriš da su među
  cvrkut ih putem interneta i kompletne javnosti može
  pročitajte njihove znakove?

  Što mislite da li bi takve prijatelje?
  Ja ću ti reći: kick njihove magarce u pakao jer su riziku
  sve svoje planove da hoax postao javni.

  @ mysterylady: hvala za vaša djela. i na drugu stranu? liječnik ..?

 27. luvmj kaže:

  Ja sam još uvijek sigurni ... Vi ste stvarno dobri i bodovi su dobri investigaters lol. Stvarno se nadam da je živ. Čuvaj nas ažuriran.

 28. dinamit kaže:

  @ Mysterylady u iskrsavati sa stvarno dobri theorys koje toliko smislu,
  veseli više svoj post

 29. mysterylady kaže:

  @ BeenTown
  On svibanj imati proslavio svoj prvi Božić u'93, ali ga je pretvoriti u Islam je vjera u'07. U stvari postoji slika Michael Jackson i njegova obitelj slavi Božića prošle godine, s Carrie Fisher i dr. Klein .. Im siguran Katherine je od tada dugo Liz oprošteno. Naime Katherine je vrlo praštajući osobi. Ona je čak i neka Alejandra Jackson koji je prvi proizveden dvoje djece sa svojim sinom Randy tako okrenut i njezin drugi sin oženjen Jermaine, kao i još dva koji imaju svoje vlastite djece. Naime Katherine je brinuo o Alejandra i sve svoje djece, uključujući Donte koga Alejandra i Randy usvojen do današnjih dana!
  Tako sam don, t kupiti taj cijeli Liz je snubbed po Jackson obitelj gluposti!

 30. Mari kaže:

  Nadam se da je on živ! Je li istina, admin?

 31. JC.LOVES.MJ kaže:

  Ja dodano Liz na uzbuđenje.
  svibanj sam samo zapitati kako mi znamo da je ovo reallt njihovim stvarnim cvrkutati?

 32. luvmj kaže:

  čekati, ali mysterylady čija je osoba u svojoj lječnika, ako ne njega? A ako je to učinio dvokrevetna umrijeti? A jermane Jackson izjavio je danas da se njegova djeca Larryking vidio MJ reći zbogom u bolnici, dok je bio tamo polaganje živosti na bolnički krevet ... Nadam se da je on živ, a možete proove moj komentar pogrešno lol

 33. mysterylady kaže:

  @ SITA To je prilično čudno, ali onda opet ovu cijelu stvar je čudna! Postoji toliko mnogo neodgovorenih pitanja! Medijima novinarima se dogoditi da će biti najveći ikad budale! Oni Čini se da išta objavljuju o MJ, vrijeme je vjerodostojan ili nije. Na primjer, oni su pokazali MJ recept iz boce Dr. Klein na TMZ. Po vidite 2 ili 3 boce xanax sam znao medijima je puhanje ovu cijelu stvar ovisnosti put izvan proporcija! Pesnica off, xanax nije teško doći do droge u Kaliforniji, preko liječnika ili iz ulice! A ovo su samo xanax tablete 0,5 mg 1mg u količini od 50 tableta bez dodatnog točenja dozvoljeno. Bože sačuvaj ih propisuju MJ protiv tjeskobe tranquillizers na njegovu suđenju u kojem je nevini! Oni su izvještavanja Mike je uzeo 30-40 pilule jednu noć, koje sam pronašao vrlo teško vjerovati! Nakon što je viđenje boce, ispostavilo se da moja teorija točna!
  Kao što sam rekao prije Dr.Klein napravio njegov cvrkutati račun 8 dana prije smrti MJ! Nemojte da vam prilično čudno i slučajno? Ovaj dr. je uzimajući spremni za lansiranje publicitet i prometa na svojoj web stranici kao svima širom svijeta bi Pitam tko je taj koji liječi Dr. Klein MJ za 20 godina? On koristi Facebook i uzbuđenje kao promidžba lokacija Im siguran njegov posao gromak s novim clientelle upravo sada!

 34. mysterylady kaže:

  Hvala u dinamit! JA probati moj najbolji to obasjavaju svjetlost i neke imaju smisla za to!

 35. miu kaže:

  JA pošta ovaj na forumu, ali ja ću ga post ovdje opet kao ja želim znati odgovor na to.

  P: Kako, u trebalo otvoriti kovčeg spomen su na travnjak Forest, 70 + ljudi su mogli vidjeti svoje tijelo ako ga je bilo hoax?

  Kao, ako mi je MJ bih želio imati nekoliko bliskih prijatelja i obitelji u pomoć mene tijekom hoax, ali da ima oko 70 ljudi i 'pogled' svoje tijelo ... izgleda čudno za mene. Što ako netko prodriješe njihove šutnje o hoax? Ako postoji stvarno je hoax.

  JA dont ištanje to vjerovati on je živ, ali ne znam, otvoreni kovčeg stvar je stvarno bugging me.

 36. bubblesthechimp kaže:

  možete vidjeti liječnika cvrkut stranici je izravno povezano s njegovim website.So je to zaista njegovo.

  http://drarnoldklein.com/

 37. idontknow kaže:

  O otvoriti kovčeg stvar .... To je samo rekla-kazala, a ne dokaz, barem sad mislim.

 38. lilpleb kaže:

  s obzirom na MJ's Vitiligo, čitao sam negdje da kad jednom proći kroz proces depigmentation je trajna, pa on ne bi bio u mogućnosti vratiti se na crno.

 39. cathedralfolk kaže:

  hmmmmmm sve ovo je vrlo zanimljiv. Mike je bio moj suvremene (moja generacija), rođen je godinu dana apart (kolovoz 1957), a dok sam čuo njegovu glazbu tijekom svih ovih godina, ja nikada slijedili njegov život i njegova puta do iznenadne smrti bio je najavljen za svijet. A ja sam daleko od svijeta SAD na drugoj strani planete kao američki expat. Ali čak i da je tako, Michael je još uvijek top plaćanju čak i ovdje. Od svoje smrti bio je najavljen, a možda i zato što je moj contempary te je oduvijek bio povezan s moje generacije sam izli preko sata nakon sata video isječak intervjua o njemu, uključujući ožujak 2009 Najava za "Ovo je Tour". Tek sam vidio video isječak iz Londona da se sve to postalo vrlo SUS. Moj se na londonskoj najava je da nije Michael. Osoba hodio s šepurenje i bio javno muškobanjast u odnosu na sam MJ pregledan u raznim intervjuima. Po mom skromnom mišljenju većine, mislim da nakon cijelog debucle sa suđenja iz 2005, a posljednjih 12 godina strašno medija provjere i desetine i desetine zakona neozbiljan odijela, da je on vjerojatno bih imao dovoljno i stoga taj plan je u odluka za neko vrijeme. Jedini način na koji je mogao nešto ove veličine off je uz pomoć na najviše razine nacionalne države i vjerojatno Govt. (On je nakon svih nacionalno blago, sankcionisano Herbert Walker Bush kao američki zabavljač od desetljeća). Ljudi idu u saveznoj programa zaštite svjedoka sve vrijeme. Čak i države Kalifornije ima program zaštite svjedoka, koji ne zahtijeva da je razlog za lice od relocaiton biti pripisati osobi traže sigurnost od potencijalnih kazneno djelo, a omogućava reloction uslijed izvanrednih okolnosti. U mojem pregled života i doba Michaela dragi, on je vrlo zaslužnih za novi život. Dok nisam slijedili njegov život i vrijeme donedavno sam našla njegova priča biti bolno i gutwrenchingly molim za svoju srecu da li da se na nebu's poljima zelenim ili u nekim daleko otok u South Pacific. On zaslužuje da imaju život i slobodu da svi uzeti zdravo za gotovo. Ostalo michael u miru i uživati u slobodi li na nebu ili zemlji.

  I na putu Charlie Chaplan ... ... koji je bio vrlo nestašan video ... ... VAŁIM HEAD OFF!

  Ljubav i peac svima vama - molim vas ne traži previše tvrdo za njega.
  Cath

 40. luvmj kaže:

  JA pravedan priželjkivanje smo imali dokaz da je to bila ili nije bila u njemu ambulante ... Cause onda bismo znali za siguran ... Ughh

 41. jewell kaže:

  Ne bih se surpised da ti tweets dissapearred sada pozornost da je doveo na njih!

 42. SITA kaže:

  da su otvoreni kovčeg
  da se svi mogu vidjeti kako leži tamo MJ
  would'nt konačno dokinut sve nedoumice.
  i na kraju imaju jednu fotografiju koja bi mogla
  nastaju u wildest photoshopped slike nego ikad.

  potpisanu deathpaper s uraditi DNK-test
  više bi nam pomoći, no na kraju je također mogao biti
  lažan.

  hvala svima koji su pomogli da biste dobili moj anti-uzbuđenje
  teorija dolje.
  to je sumnjiv, ili Nešto je sranje.
  ali napokon moje čisto ljudski mozak mi kaže:
  takve prijatelje, koji su vrlo dobro znali MJ i sve probs
  s javnošću bi pretvoriti u najveći neprijatelji
  za razgovor preko hoax (čak i samo u zagonetke) na
  internet platformi.
  opet od mene: ako bismo se u takvoj situaciji
  smo pokušali napraviti telefonske pozive! gdjegod se nalazite:
  imate svoj mobilni s vama. i njegove tako lako biranje
  broj vašeg prijatelja!

  možda (možda!)
  osobnu e-poštu, ali nikada cvrkut ili bilo koji drugi
  stvari za to. nema šanse!

  ovo zemljište ne daje smisao, ali samo mi ostali
  (zloupotrebljavali) te voditi računa da se drugima u pogrešnom smjeru.

  Ne, ja napokon sumnje više I overthink cvrkut računi ..

 43. MissC kaže:

  Liz Taylor je upravo sada u bolnici, navodno do kolapsa zbog stresa Michaels' smrti '. Možda ona nije dio ovoga i ako ona nije, Michael nikada NIKADA ne bi stavio joj kroz to. Jeez, svakodnevne sve dobiva čak weirder.

 44. mjfan kaže:

  Komentar na Liz Taylor "tiranski" Božić stvar. I gledali Private Home Movies previše. I gledao sam ga nedavno. MJ imao DECONVERTED da bude VEĆ JW.

  Krivicu on osjetio je ostatak krivnje. Sam doživjela istu stvar kad sam deconverted iz moje vjere. Dok intelektualno ne vjeruju u nešto, još uvijek često imaju emocionalnih reakcija na određene stvari za neko vrijeme.

  To je normalan dio je deconversion proces.

  Proslava Božića nije bio protiv MJ's vjerovanja u to vrijeme, jer je on više nije JW u to vrijeme. Liz Taylor nije bitak "tiranski".

  Kao za Katherine Jackson se ljubomoran na Liz Taylor, to je samo glupa. Michael je volio svoju majku, ali je isto tako ljubio Liz. A to je nerazumna za majku očekivati njezin sin odrastao u ljubavi ne bilo tko nego njoj. Ako je to bio slučaj, ona bi se noćna svekrva.

  Iako sam vidio da nema stvarnih dokaza MJ majka je ljubomoran na Liz, zvuci kao glas za mene.

 45. jewell kaže:

  JA pravedan ištanje da biste dodali
  da sam bio u potrazi dr.'s cvrkut stranicu
  i on šalje Anderson Cooper jedan cvrkut ...
  "@ Andersoncooper Moj dragi prijatelj Bryan Lourd predložio da smo postali prijatelji. Ja sam slijedeći vas. AWK "

  Sada je ova udari me kao čudno,
  jer kada sam bio promatranje početku memorijalnog Andersoon Cooper je razgovarao i rekao nekoliko puta ... "ovo ne čini baš pravu" Mislim da je rekao da je nekoliko puta jer je udario mene kao čudno ...
  sad vidim dr. želi biti njegov prijatelj na cvrkutati?? Čudno!

 46. emo_pinkt kaže:

  OMG ovo je genijalan .. thnx otajstvo dame. Nije Liz Taylor's cvrkut više od 140 znakova Dozvoljeno za cvrkutati? Anyways vijesti mjestu dobiti sve informacije iz TMZ ... nije to čudno?

 47. jewell kaže:

  alos neke zanimljive informacije o Bryon Lourd ...

  http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Lourd

 48. SITA kaže:

  sumirati da mi nikad neće vidjeti živa MJ opet, čak i ako je on živ.

  možda neki od nas će vidjeti / zadovoljavaju savršeno imitator, jedan od njegovih parovima.
  i ovim sastancima će se naći negdje na internetu.
  ali će oni biti u mogućnosti da nam se dokaze da je ovo pravi kralj? u većini slučajeva: NE.

  ako MJ ist on je još uvijek živ "odstupio" od nas.
  ovih dana sam bio totalno podsjetila je Cat Stevens. kada
  On se pretvara u beeing islamski svi smo imali would'nd
  jedna prilika da se ponovo prepoznaju ga. samo ako mu se svidio previše.
  i tako, bilo bi isto sa Michael.
  Michael će imati neke vrlo pogodno za svoju vezu hoax
  iu arapske zemlje. svibanj, a mi ćemo ga vidjeti negdje
  ali neće prepoznati ga!

  zaključak je: reći zbogom do MJ, čak i on je živ!

  zapitajte se: MJ, ako je živ, on je i sada svi lažni dođe
  iznenada vrati nekako: da li bi i dalje MJ ljubavi kao i prije?
  ili bi se vaše srce say: Hey, this guy prevariti me, ja dont trust
  ga ikad. Ne želim biti opet prevaren od njega. i ovo
  Vjerojatno je sve učinio zbog novca?
  dajte sebi odgovor i vidjet ćete vrata ostaci
  zatvorena.

  michael ako sada je mrtav: što bi nam se
  sigurnosti da je to zapravo? Što mi treba?
  otvoreni kovčeg? još uvijek se sumnje i mislite da bi mu kožu
  ne izgledaju na televiziji. ili njegov nos je nekako čudno.
  i tako dalje.
  tako smo napokon potreban autoritet koji bi se jednostavno posvjedočite s
  jedan DNA test: yes michael je mrtav.
  Stvarno vjerujem da bi u tom slučaju? smo konačno ne
  spremna za istinu! ili?
  nekako ja sumnjam. mi smo trenutno u raspoloženju da kaže:
  MJ, njegove obitelji, ili bilo tko drukčije AEG pokušao Bezumnik nas sa press konferencije
  na primjer. i vjerujemo: imala su gotovo uspjeha s njim.
  ali mi se sada pametan i prodriješe sve.

  Sada imamo mnogo
  probs i doubtfull reakcije na način kako je napustio, jednostavno
  misliti na pomične mrtvaca u helikopter. vrlo pametan
  cvrkut oznake i savjeti i tako dalje, a lažna pozadina
  njegov show s izvedbom MJ 120%. mi sumnje da je MJ
  u lošem stanju. MJ, ako je u dobrom stanju, zašto bi oni
  imitator poslati na press konferenciji? zašto?
  MJ sebe voli publike, voli izvoditi. Zašto je
  on osobno ne postoji? toni: samo jedna mogucnost prebivalište:
  On je bio slab, previše bolesna.
  možemo čitati puno ljudi, od svojih prijatelja
  koji je dao savjet da MJ: čuvamo vaše ruke
  sve te droge / bolova i medicine.
  smo ga ignorirati .. isti kao Michael propably učinio.

  to je stvar holivudski filmovi su napravljeni off. illuminati
  i prijateljima. your're pozdravljaju i izravno u emisiji, upravo sada
  Dok čitate ove stvari!

  yes: The Jackson obitelj nam daje više nedoumice sa svojim životom i njihove reakcije
  i oni žele novac. wouldnd koji su to učinili?
  yes: Michael ljubio njegovu djecu. sada je morao ostaviti ih na miru
  u ovoj vrlo okrutnom svijetu. ovo ne bi MJ znati i vidjeti.
  Da: AEG pokušao mlijeka krava koliko ona daje neki novac.
  i još mnogo toga. 10 koncerata, 'ne taj na manje, moramo učiniti .. 50'
  i tako dalje i na ..

  keypoints dobiti DOBRO hints, MJ gdje je:
  I. -> imaju posebnu oko na njegovu djecu.
  djeca možemo vidjeti i danas, oni su isti kao iu bivšoj dana?
  gdje su oni? koji se brine o njima? MJ, ako je još uvijek živ, oni
  igraju keyrole jer MJ će također uzeti njegove oči na njih!

  II. -> Njegova osobnog prijatelja i njegova (bivša) žena dati dobre savjete
  dont zaboraviti: imena poput geller uri i David Blaine mogu se naći tamo.
  ti ljudi žive od ovog business to luđak javnosti.
  taj posao je mag. a ne više oni! čarobnjaci, koji su
  mogli živjeti od ovog posla. i vjerujte mi: oni dont imati
  bilo koja overnatural moć. To je samo iluzija, trik su prezentirajući nam se!

  III. -> Napokon gdjegod MJ je: mora postojati nekakav moneyflow
  na ovo mjesto. ovo puno više fokusira na vrlo osobni i
  bankovne veze. Sumnjam da će ikada dobiti javnog jedna prilika
  da ima jedan prizor iza zavjese ovog / zid.

  moj osobni savjet je i dobar, i ja znam ti ne vole
  ovu verziju. Također sam uzeo nekoliko dana da prihvatite.
  Znam da zvuči morbidan, to zvuči čudno:
  MJ je umro, njegovo tijelo sačuvano oni s wellknown
  Njemački plastinator Gunther von hagens. jednog člana svog tima
  vidio je na konferenciji za novinare u istražitelj.
  MJ uminu!
  samo ako pripremite tijelo mrtvog formaline i jedno s drugim
  stvari, vi ste u mogućnosti čuvati ga na duže vrijeme!
  medicine students know this very well. when they have to practice
  their doctors life they are often presented bodies, that are prepared
  with similiar stuff.
  hagens team had to do an unplanned visit in the usa around the 26.th of june!
  think of this!

  i would like to see michael alive as you do, believe me.
  he left toooooooooooo early;
  as michaels children would love to see him, and also his friends.
  i believe the hoax plot is too huge to come true, even for the king of pop.

  i still would love mj if he would have decided for him:
  never again i will sing and perform. that WAS it. i'll stay
  somewhere where the public also knows it. but no more singing
  no more shows and so on!
  thats ok for me and for him I believe.

  i would hate him, if he had fooled us all and come back and tell us
  all: hey u stupid people, listen to me and my music, I'm the king.
  no: this isn't what people like to see and here. i wouldnt buy any song
  and any piece of memory from him from this day on.

  so say good bye to him and come back to reality!

 49. A-curious-mind Says:

  Like everyone else here I want to belive Michael is alive and laughing his ass off at the so-called friends that are running to every interview in town.. but although you do have pretty good points and i do think also that there seems to be something fishy going on but some points on this site are a bit too far fetched…(mystery singer, body sitting up in helicopter)…that is a bit out there…lol..but in any case..keep digging…lol

 50. MJ_forever Says:

  hey guys… I found out something strange in Liz taylor words…She is speaking about Mike in present time. Always! Zašto? She says constantly :i LOVE him and every time she use the present time. Isn't that strange? Check out carefully all her words on her twitter account.
  Sorry for my bad english. Have a nice day!

 51. SITA kaže:

  @mysterylady: how can I contact you?

 52. Samantha kaže:

  I've read about you said that michael would of probably escaped, while the memorial or even before all this happend like (planned it) but would he leave his kids? Or taken them with him?
  Someone please answer.

 53. dianafan kaže:

  mystery lady – should we start becoming twitter detectives and see if Liz is being contacted by someone “new”? BTW – Liz is definitely in the hospital now – heartbroken I believe.

 54. VanillaCream Says:

  He converted really to islam? I thought it was a hoax?

  My ex hubby is a moslem…

  Is MJ REALLY a moslem??? Can´t believe that: he was suspected as a pedophile and to be gay. They would never accept him as one of them.

  MJ a moslem… It scares me, I have so so so bad expieriences with moslems.

 55. SITA kaže:

  Hi there,
  i was just twittering for some test.
  to talk about twitter is senseless. they even don't use a secure http encryption. this means: acount phishing/hacking can be done very easily. we should no longer discuss why on twitter we can read strange things of dame and the dr.; twitter is senseless due to insufficient security !!

  sorry for that.

 56. MyBelovedMJ kaže:

  If anyone for sure know where Michael is, it is Liz Taylor. I love her so much, for the support and love she has giving Michael all these years. I just hope that he someplace recovering and that he will be happy again soon. If someone should ever see him, I think in my opinion, leave him alone then. See him, know he is alive and well, and then let him be. That would be the best thing to do. For Michael`s sake.

 57. bexuk kaže:

  Dear oh dear now we are suggesting a frail, 77 year old is covering up the conspiracy?

  Every celeb has a twitter these days its no big deal.

  I find it odd Liz Taylor didnt go the memorial, but hey she is 77 has had a brain tumor, pneumonia, numerous strokes so I

 58. bexuk kaže:

  am not surpirsed she didnt want to grieve in public. Check this out:

  http://uk.news.yahoo.com/1/20090714/ten-taylor-hospitalised-over-jackson-dea-c60bd6d.html

 59. stephyy Says:

  MJ is still alive… I think MJ wil come back… mabey hi is in a coma.. en wassup with latoyo.. She is the only who is speaking.. She is now saying that the kids are with joe en kat,en that paris wright her father a letter every day. Paris also wearing tshirt of MJ..and her room is full with stuff of MJ.. But JOE&KAT dont life toghetter RIGHT???

 60. goslinger1 Says:

  The press is saying that they may the results of the autopsy as early as next week. Tako. . .I'm still wondering WHO they did this autopsy on? Ed Winter is the coroner in charge, I believe. Does anyone know anything about him?

  He would definitely need to be in on the “hoax” if there is one. If AEG wants to cash in on the insurance money, then Ed needs to state Michael died of an overdose. So, is the guy legit? Has he been paid off by AEG. . .by Michael's family (to state he was murdered) or Michael himself (to just state that the singer was indeed “dead.”)

  Or, perhaps Ed Winter is a victim himself. He gets a body that looks a bit like Michael. His family said it was Michael. There is no further DNA or other identity testing necessary–so he conducts the autopsy as normal. Could he be working on an imposter Michael? LEt's be real, Michael's appearance varied greatly! I'm sure Ed Winter wouldn't know the difference visually.

  Will Ed back his findings up with solid DNA evidence or something to prove to the world that it WAS Michael? Or, will they just release a statement to the world and the press will eat it up like they always do!

  How many people (other than the family) have actually VIEWED the body?

  I know this seems a bit morbid, but without solid evidence that the body is Michael's–this hoax thing can go on forever!

  I need to brace myself for these results. I am curious what will be said and what PROOF will be released.

 61. Bee Says:

  Re: open casket; haven't you ever been to open casket funerals? The deceased never truly look 'real' or 'like themselves' completely, and look like they could be made of wax. The open casket with a likeness of Michael made of wax or something else would be the easiest thing to pull off, imo.

 62. stephyy Says:

  OOOPS AGAIN

  MJ is still living. why is latoyo the only one who speaks? She says now that the children are with grandparents in the house. and paris writes a letter every day for her father.Paris also walks in her fathers clothes. The room of paris is full of MJ stuff Posters photo's ect.

  But Grandma and Grandpa do not live together?

  so why is latoyo saying this?

  or am I likely to be crazy. that I think this is an indication.

  sorry if I did not write corect english. I am from the netherlands

 63. He.is.alive kaže:

  all of this twitter action on the part of Ms. Taylor and Dr. Klein is a WELL PLANTED destracting technique … the media is running out of props and so, other avenues of floating and spinning are pursued … sheeesh .. get onto it people ..

 64. MJsongfan Says:

  I found this site yesterday, and I read most of the posts that this site offers to explain MJ's death…this is a very good possibility. I also went ahead and did some research of my own as well…and it seems that your story has a high probability of being true.

  I would, as much as anyone else, like to believe that Michael Jackson is alive beyond a reasonable doubt to his fans. But I came across a lot of controversial
  issues during the course of my research. If anyone can clear up these issues, please respond and comment.

  1) I saw that many people are “posing” as Michael Jackson on posts regarding his death, proclaiming that “I am alive”, but the people posing as MJ on these sites, quickly reveal that they are not MJ. Rather, just some teenager playing a prank on us.

  2) A lot of this evidence presented on the site is really circumstantial and really speculative. The picture proclaimed as a fake, may have been used as a promotional tool for Jackson's upcoming London O2 concerts…and may have been photo shopped specifically to promote the tour, and to make him look good.

  3) I think as to the context regarding Dame Elizabeth and Dr. Arnold Klein's conversations on Twitter, it may have some hidden message, or it could be two friends catching up with each other…we will not know unless someone actually interviews her (in the greatest secrecy).

  4) Speaking of circumstantial, a user on this website, closepaltoMJ has admitted that he is alive. However, I question the validity of his statements, purely due to the fact that this person is relatively unknown on this site, and decides to suddenly admit that MJ is alive.

  5) I know MJ has the tendency to joke around with both the media and the general public…which is why I am wondering how his unreleased songs, such as Xscape, have been released to the general public. I would assume that it may be a publicity ploy, or it could be Michael Jackson himself signaling something to those of us willing to listen. Either way, there is only pure speculation on our part to those, who believe that Michael Jackson may be currently in hiding.

  Before I saw this site, I was convinced that Michael Jackson is dead…but as of now, I am not able to tell what is pure speculation and what is the honest truth. I would like to believe that he is alive, because he was inspiration for joining music, and actually being good at it (according to some people). I had serious depression and withdrawal symptoms when I heard the news that he was gone. Such as not eating/sleeping for a couple of days, and I wasn't able to stop singing anything besides MJ songs, even currently.

  I was able to relate to him, because I have been through many of the same experiences as well. Especially to many aspects of his life, so I never did question his actions. Based on public opinion and increasing pressure from the media, I don't blame him for faking his death, if he did…However, the confusion regarding his “death”, I don't think will ever be cleared up unless Michael himself reveals it. There are too many holes, too many unanswered questions.

  Michael, if you are reading this and are still alive, then I wish you nothing but the best for you, in the years to come. I hope that you finally get to enjoy that long deserved freedom and vacation that you wanted. No matter what, you will always be known as the King of Pop, especially to me.

  Michael, if you are truly dead, I hope that the lord is with you. And that heaven will bring much joys to you. I also hope that you are enjoying heaven, and I know that you left nothing short than a legacy to those of us, that loved you. You will always be the King of Pop.

  Best wishes, wherever you are! <3
  -Crystal

 65. AliaX Says:

  I don't think Liz is
  mentally healthy. is decrepit. you can not rely on her if you want to set up a perfect scenario, even if she was actress.

 66. MJsongfan Says:

  Ah, sorry for the long comment.

  Just wondering if anyone has considered the possibility that Michael Jackson may have used a drug, that made him appear dead (as I believe there are such drugs now), and that could've been him in the picture…but he could have faked his “body” going into the hospital, or to the different “supposed sites” when Michael “supposedly escaped”.

  Also, I was researching and apparently he also changed his religion as well to Christian just a couple of days/weeks before he died. Does anyone think that this may be related to the “hoax” if it is true?

 67. loveandpeace kaže:

  LaToya was paid to say he murdered in the interview!

  http://www.mtv.com/news/articles/1616199/20090714/jackson_michael.jhtml

  If he's still out there, he probably laughed at Corey Feldman in his Michael Jackson costume at the memorial.

 68. loveandpeace kaže:

  to say he *was murdered, oops.

 69. serpentina Says:

  I just wanted to get it out…what does it seem so unbelievable that Ms Taylor was going to London several weeks before the event?? I've done this myself – go to a destination far in advance just to enjoy the sights. Strange that we can't believe this…

  I also agree with what lilpleb said…..the vitiligo process is permanent. As far as I know (and this is MJ we're talking about, he has the means to do anything) you can just inject junk into him and make him a black man again.

 70. Engel Says:

  Hello from Germany!

  Michael, if you read the test, then I congratulate you, about you from the dust you've done, what other option for a did you want? No, because you simply have your head across and has set thee 50.Konzerte aufgebrummt is that you never would have done to life and, unfortunately, unfortunately, everyone just wanted your money, even though you are also without money such a valuable human being are, your soul and your thoughts have made you so lonely and I can very well understand, but it can only the people who have felt just like you! you you never would have killed myself, because you have children and they liebst.Ich am increasingly convinced that you live and I wish you so much from the heart that you undetected Be up and you all leave, which is only your money wollten.Ich am sure that if your fans around you had, it would not happen with you, which had so much attention on you, you're not on the the crooked train arrived and also when wert thou wert become so stubborn, because you did not get medication then, did you just gebockt no problem, you do not like you have calmed down again and if not, then I would give you a kick in the ass where ))) I love you and will always do it, you're always with me, which I feel! God bless you and your children

 71. odettebennet Says:

  HEY GUYS I THINK THERE IS NO POINT DISCUSSING IT FURTHER…WE (OR ATLEAST)I KNO FOR SURE THAT…MJ IS STILL ALIVE…I LUV YOU MJ…HOPE U MEET U SUMDAY…I PROMISE I WON TELL ANYONE..M SURE HE IS WATCHING N READING OR HE IS INFORMED ABOUT THE DISCUSSIONS ON THIS SITE!!!!

 72. CosmoKramer420 Says:

  Police are investigating suspicious calls being made to the office of Michael Jackson's Beverly Hills dermatologist.

  Police Lt. Tony Lee says an officer responded Friday to a report from the office of Dr. Arnold Klein about harassing phone calls.

  Lee says the calls haven't been threatening but are considered suspicious in nature. He would not elaborate or say if the calls involve the Jackson situation.

  http://www.cbsnews.com/stories/2009/07/10/ap/national/main5151573.shtml

  I wonder what that is all about ?

 73. MrsBenjamin kaže:

  I had posted a few articles last night…about where MJ really was.. i posted on the other pages as welll….

  HERE IS THE WEBSITE AGAIN.

  http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

 74. MariannaB Says:

  Concerning this famous pic of the ambulance – a paparazzi fooled the press here with 3 yr old pics claiming them to be “just before the day MJ died”.
  The pic in the ambulance shows a younger MJ or a puppet. MJ would put puppets of him in an ambulance – why not also for pics – and get in a wheelchair for the press just to laugh about the idiotic stories they produced. He was nerved by the helicopters over Neverland and the paparazzi everywhere. If I'd been in his position, I'd have done the hell to fake stories fot these respectless idiots.
  Oh and the open coffin: a wax puppet. Zašto ne.
  Why not open in the memorial? My thought was – somebody as a crazy fan could jump on stage and hurt the body or a desire could be born to steal the body. So my guess was always: they don't open it. The memorial was a show for media, not more.

  LT and Dr. Arnold used the internet to promote whatever they thought necessary. Twitter is not reliable at all. Twitter is a virus. It has a good use for all cases where free speach is limited or prohibited just like the internet access. Thinking of Iran – we would never have known what's going on there.

  Another thought: if cellular phones are under survey (intelligence agencies etc.) – how do you want to communicate without witness? Is any military prof out there to help us out with communication strategies in war times? How do you communicate top secrets? Either on a secret way (and have intelligence agencies on your footsteps) or completly in public where nobody expects secret messages.

  Be assured that the whole entourage of MJ is under surveillance. I just wonder whether the Twitter accounts will continue to send out messages. My guess: no, they won't, they have done their job.

  Michael, time to turn to newspaper ads
  Have a lot of peace with you.
  My birthday is one day prior to yours, I know what doing things right means. Hope it turns out the way you want it to.

 75. Kopenhagen kaže:

  Sita: Corresponding in codes on Twitter is much more safe than using e-mail or phones. If it comes to a serious investigation you can trace all calls and mails – investigators easily get acess to phone nr. and mail adresses when they investigate criminal matters. Klein and Taylor did the most safe thing by corresponding on Twitter. Look we are all doubting what the code language means and we can't proof anything.

  There is something I don't get – was Taylor at the hospital when Mike died or was she at home packing for his concert ?

 76. MariannaB Says:

  Just to notice: there are data being erased from internet concerning fake: Yahoo deleted a question and comments on a fake death, it is available only on google cache of July 13:

  http://209.85.129.132/search?q=cache:ml9rkJDgIiUJ:answers.yahoo.com/question/index%3Fqid%3D20090708215907AAjE7tC+michael+jackson+fake&cd=11&hl=de&ct=clnk&gl=de

 77. živ kaže:

  OMG! what if liz was thanking klein for the matisse drawing he sent her meaning MJ. Maybe MJ is with her and klein was away fixing MJ's face like fine artwork and then MJ goes to liz and liz is sending code to klein that MJ is with her by thanking him for his artwork he sent her. Get it. what do you think? i think this is too much for it to be a coincidence.

 78. živ kaže:

  i forgor to mention that klein also said on larry king that he was rebuilding his face for this past year and maybe he totally changed the way he looks and the beginning of his face starting to change could have been at the 02 press conference which is why everyone was shocked at how he looked and couldn't believe that it was him and he had 3 more months to change him even more. i thought he was a dermatologist why was he rebuilding his face? is he also a plastic surgeon?

 79. živ kaže:

  did you say klein opened his twitter account 8 days before mj's death? that's the 17th right? well mj also rehired his lawyer/friend who is the executor in his will on the 17th after firing him back in 2003. now he just happened to be lucky and rehired him eight days before he dies so he can carry out his wishes in his will without being contested that he had been fired back in 2003. i don't think so. something is going on here people. you can't i'll say it again, you can't have this many coincidences happening in such a short period of time all surrounding your death. no way!

 80. wndrwmn67 Says:

  Don't forget…tonight ABC is airing a special with Katherine and Michael Jackson and they are allowing the reporter into the Jackson Family Compound. I am so anxious to watch it and see what, if any mistakes the family makes.

 81. dirtydiana Says:

  great research Mysterylady. also Bubblesthechimp confirming the Dr.'s twitter link through his webpage. I don't know why they would take such a risk by twittering throw ufor the public and media to see but obviously they put a imposter in place of MJ at o2 and no one has picked up on it. or should I say chose to pick up on it. either they think the media and public and real dumb or they are trying to

 82. wndrwmn67 Says:

  Ups! In regards to my prior comment, that would be Katherine and JOE Jackson, not Michael. Sorry for any confusion.

 83. Subliminal Says:

  The reason why his Dr wasn't sad, was probably because Doctors have to deal with death everyday.

 84. Sweedishgirl kaže:

  http://www.youtube.com/watch?v=1Cjoh06DiZY&eurl=http%3A%2F%2F74%2E125%2E77%2E132%2Ftranslate%5Fc%3Fhl%3Dsv%26sl%3Den%26u%3Dhttp%3A%2F%2Fwww%2Emovieline%2Ecom%2F2009%2F07%2Fthe%2Dcold%2Dcase%2Ddirector%2Dmick%2Dgarris%2Don%2Dmichael%2Dja&feature=player_embedded

  This link which show a youtube clip from the last piece of GHOST video. At the end of the clip can you see how MJ is maked-up to completely diffrent people.
  What is intresting is how well you can get a man to see completely difftrent with the help of makeup! What I mean is that MJ could in principle look like anyone… But there will always be be one of his facial features of the person he is disguised as.I thought it would be an interesting clip to watch. If the link does not work you can always search on youtube. “Michael Ghost Video” or similar.

 85. luvmj Says:

  Also I don't believe the family didn't want Elizabeth there because on her Twitter page she wrote “I've been asked to speak at the Staples Center. I cannot be part of the public whoopla.”

 86. Mijac kaže:

  I FOUND THIS VERY ODD:

  Presents make everybody happy. My friend Arnie Klein gave me a Matisse today! Happy.
  5:10 PM Mar 27th from web

  THIS IS THE FIRST TWEET (UPDATE) MADE BY DAME ELIZABETH TAYLOR, ON HER FIRST DAY ON TWITTER…

  WHY?????

 87. Mijac kaže:

  Check this out and look at the date:

  Dearest Elizabeth, You make the sun shine, the clouds move and the world spin. So many people love you and so do I. Love Always,______
  7:06 PM Jun 19th from web

  Somebody I care for very much sent the following note to me with flowers and I wanted to share it with you.
  7:04 PM Jun 19th from web

 88. Mijac kaže:

  DR. ARNOLD KLEIN FIRSTS TWEETS (UPDATES)

  Spoke with Frank Gehry about rebuilding the beach house and hoping my darling Elizabeth is enjoying her Matisse.
  7:40 PM Jun 17th from web

  Research, research, research.
  7:05 PM Jun 17th from web

 89. Mijac kaže:

  What is the obssesion with the “MATISSE”???

  BTW THEY DON'T HAVE PHONE OR E-MAIL, WHY THEY TWEET EACH OTHER ABOUT THE MATISSE???

  or is Mj the “matisse”

 90. Mijac kaže:

  He gave HER the MATISSE ON MARCH 27, THEN HE EXPECTS MORE THAN TWO MONTHS TO CREATE his Twitter account, and the first thing he does is to wonder if Dame Elizabeth is enjoying the mentioned MATISSE…THIS IS REALLY ODD.

  sorry about my english everyone.

 91. LadyV Says:

  You guys have come up with some really good points throughout this site but this post doesn't convince me. I am 50/50 to wether MJ's death is real or not. Like someone said, it isn't strange that someone like Liz Taylor has a Twitter.

 92. pammy Says:

  @luvmj:wait but whos the person in the ambulance if its not him?

  I dunno if u saw this one here posted a few days ago…
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=257

  what about this theory? I didnt read anything new after it was posted. Does anyone believe this could be true???

 93. CrAzYiNsAnEbArBiE Says:

  This Site Is Brilliant And From The Time I Got A Text Message On My Phone Stating Michael Jackson Was Dead, I Had Doubts.

 94. wozniack Says:

  On the casket, read some of the comments here: http://www.youtube.com/watch?v=QofHF2Z37lI

  One person stated, “This is BS people come on…first of all Mike's casket was gold so it would show up much lighter than that on a picture and the lining was royal blue, second, this shit is in black and white, who takes pictures in black and white and take a good look yall, he's at the damn foot of the casket! Who puts a body in a casket backwards. THIS IS TOTAL BS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!”

 95. Arual1979 Says:

  The photo of MJ in the casket is photoshopped. Someone photoshopped MJ's head on James Brown's body when James Brown was in the casket? Kako ću znati je to? Simple… MJ has on the same clothing as James Brown. Compare the pictures.

  http://www.cbc.ca/gfx/images/arts/photos/2006/12/29/brown-james-casket-cp-11336460.jpg

  http://www.mediatakeout.com/2009/34125-mto_world_exclusive_the_final_pics_of_michael_jackson__we_have_a_photo_of_the_king_of_pop_inside_his_casket.html

 96. dinamit kaže:

  That picture is fake and yah why the hell is it in black and white and why is he at the foot of the coffin wtf?

 97. svangel Says:

  ppl the key player isnt who Dame.. its Diana… come on…MJ died and she wasnt in his funeral… she gets costudy if MJ's mom cant take care of the kids… oh plz im sure some BS is gonna happen where she gets the kids… and well mj will be reunited with his kids…

 98. MichaelJacksonIsStillAlive kaže:

  hi people!!! omg i totally believe that michael is still alive although sum of the stuff said is just over the top… i still believe he is alive…. my msn is “pink__shopaholic@hotmail.com” if u wanna catch me up or sumfin…. this mj hoax thingy gets better by the day doesn't it??? and honestly he can't be gone..i love you michael.. with all my heart!!!

 99. wozniack Says:

  The reason it's in black and white is to cover up James Brown's blue jacket. What bother me is the content on the site,

  “July 14, 2009. The below photo was sent to MediaTakeOut.com by a person close to the family. Apparently there are a number of INTERNET RUMORS going around that Michael may be alive. The insider wished to end all speculation ONCE AND FOR ALL by releasing the photo.”

  A person close to the family sent that, huh? And yeah, most people know about the internet rumours, lol. After seeing photo I got chills, but then I started to realize something was up…

 100. mysterylady kaže:

  Well ladies and gentlemen,for those of you who don't believe Michael is in fact alive,I believe the twitter conversations conducted between Liz and Dr Klein are concrete evidence. This isn't here say or a conspiracy theory,it's the quite obvious !
  1. DR KLEIN SETS UP A TWITTER ACCOUNT 8 DAYS,ONCE AGAIN 8 DAYS BEFORE MICHAEL PASSES, AS WELL AS A FACEBOOK ACCOUNT 1 MONTH BEFORE MICHAEL PASSES. THIS IS NOT A COINCIDENCE PEOPLE,PLEASE WAKE UP !! THIS DR KNEW VERY WELL HE WOULD BE PUT IN THE SPOTLIGHT ONCE THE NEWS HIS BELOVED PATIENT PASSED AWAY. IT WOULD HELP PROMOTE BUSINESS AS WELL AS KEEP HIM IN THE SPOTLIGHT.
  2.HAVE ANY OF YOU EVER THOUGHT FOR ONE SECOND DR.KLEIN'S TWITTER COULD ACTUALLY IN FACT BE MICHAEL'S WAY OF CORRESPONDING TO DEAR FRIENDS ??
  3.HY WOULD DR KLEIN GIVE LIZ A MATIISE DRAWING ESPECIALLY WHEN THEY ARE PRICED AT NEARLY $100,000 + AS WELL AS VERY RARE TO PURCHASE ORIGINAL DRAWINGS AS MOST OF HIS WORK ARE PLACED AT A MUSEUM ! UNLESS MICHAEL ONCE AGAIN PURCHASED THIS GIFT FOR LIZ.
  4.IN THE EVENT OF MICHAEL'S DEATH,TWITTER WOULD BE THE BEST WAY TO COMMUNICATE WITH FRIENDS AND FAMILY FOR MICHAEL.
  5.DR KLEIN WASN'T ONLY MICHAEL'S DOCTOR HE WAS ALSO A CLOSE FRIEND IN WHICH THEY SPENT LOTS OF QUALITY TIME WITH FAMILY TOGETHER. WHY IS HE SHOWING NO EMOTION OR GRIEF FOR THE LOSS OF HIS FRIEND OF 20 YEARS,RETURNING BACK TO WORK ,CONDUCTING INTERVIEWS AS IF ONE OF HIS NEWER PATIENTS ,ONE IN WHICH HE HAD NO RELATIONS WITH HAD JUST PASSED ?
  6.TWITTER IS THE MOST SAFEST WAY OF COMMUNICATING IF YOU DON'T WANNA BE TRACED.IT IS ALSO RELIABLE..WHERE DO YOU THINK CNN RECEIVED THE NEWS LIZ WOULDN'T BE ATTENDING MICHAEL'S FUNERAL ? IF THESE ACCOUNTS WERE PHISED,THEY WOULD SPAM RIGHT AWAY !
  7.DONT YOU THINK THE MEDIA IS LOOKING AT ALL OF LIZ'S UPDATES RIGHT NOW AS IT IS HER ONLY SOURCE OF COMMUNICATION WITH THEM AS WELL AS WITH US ? THE ONLY DIFFERENCE IS THEY HAVEN'T CAUGHT ON TO THE SUBLIMINAL MESSAGES AND WHAT'S REALLY GOING ON OR HAVE THEY AND CHOSE TO REMAIN SILENT ?

 101. monij Says:

  Good point Miu #39, I want an answer to that question too!!!

 102. serpentina Says:

  Guys…

  If you aren't familiar with Matisse's work…. http://nga.gov.au/exhibitions/Matisse/images/Romainebig.jpg This was drawn in 1938. Looks FAMILIAR right???

 103. CrAzYiNsAnEbArBiE Says:

  I Checked Out The Dr.s Twitter And He Has Also Been Sending Messages To Ashton Kutcher About Helping With A Memorial, Which Ashton Kutcher Is A Prankster, Plus He Has Sent Messages To Justin Timberlake Stating The Same Exact Message, And Im Pretty Sure He Has Sent Them To Others As Well. Justin Timberlake Was A Huge Fan Of Michael Jackson And They Performed Onstage Together.

  Either The Media Are Clueless Like Michael Jackson Told Us, Not To Believe A Word They Say, Or The Media Is Too Busy To See The Subliminal Messages, Or They Really Dont Have Any Intelligence, I Know For A Fact They Arent In On The Hoax Because Michael Jackson Hated The Media. I Think This Hoax Was Meant For The Big Comeback Tour And To Prove That The Media Are Stupid And We Should Educate Ourselves, Instead Of Listening To Them, Plus He Wanted Those Kids To Tell The Truth, Which Has Happened.

 104. CrAzYiNsAnEbArBiE Says:

  Plus Liz Taylor And Dr Klein Could Simply Be Helping Send Out Subliminal Messages, Because We All Know Michael Jackson Believed In Subliminal Messages And Illusions. And They Know That The Media Will Be Watching Their Every Move And Probably Know The Media Are Incoherent To The Truth. They COuld Be Simply Throwing Off The Media And Everyone Else, Which Michael Is Setting Up His Next Moves, Have You All Thought, Maybe Michael Is Making All This Happen, Maybe Liz And Dr. Klein Let Michael Use Their Twitter And Jumble The Stories Up A Little More. And Maybe Michael Told His Family In The Beginning To Keep A Straight Story And Somehow They Screwed It Up, To Either Cover Their Tracks Or Confuse People More. There Is So Much Media Tracking These Stories And They Are Writing Everything They Hear Down. Wouldnt Be Awesome To Make The Individuals That Hurt You So Much, Look Like Fools? Maybe He Is Also Seeing What Might Happen If He Really Did Die. Plus He Wouldn't Leave His Children In The Hands Of His Father Whom He Said Beat Him As A Child. Plus I Read In This Commerative Magazine About Michael Jackson, That His Children Are In The Studio And Has Been In The Studio Making Music. Some People Just Cant Tell A Lie Or Keep The Truth Hidden For Long. Please Remember This Site Is Simply To Help Educate Eachother On Evidence We Find For Ourselves And To Think Positively Without Media Coverage, So Dont Attack Eachothers Opinions.

 105. monij Says:

  To Vanillacream: this site is dedicated to Michael Jackson. We should not use it to voice our hatered to certain people!!!! And to answer your question, I am sorry to tell you that MJ converted to Islam last year and changed his name to Mikaeel. I would like to apologize to all Moslems on this forum for Vanillacream's comment.

 106. demonhybrid13 Says:

  Admin I read what u wrote to another person on here that michael jackson wont throw it all out the window just to show himself again. well what if he were to find out about the Jackson 3? Or about the fact that his father is making his children become famous? It is his worst nightmare.

 107. VanillaCream Says:

  @monij:
  as I wrote: ->myI<- have bad experiences with moslems. It´s MY oppinion and my lessons I´ve learned, so where´s your prob?

 108. SITA kaže:

  sorry @folks, i also wished the truth is the hoax, but
  http://www.newsoftheworld.co.uk/showbiz/michael_jackson/402816/They-stayed-with-Jackos-body-for-30-minutes-La-Toya-Jackson-interview.html

  pls LOOK WITH YOUR HEART

  if michael is alive would he ever hurt his children with watching him, beeing DEAD!?!??!?!

  NO, no, no.
  look with your heart. Michaels childhood was terrible for him. and he would never hurt his children!!!!

  so all cool down. michael passed away from us!
  Before you judge me, try hard to love me,
  Look within your heart then ask,
  Have you seen my Childhood?

  People say I'm strange that way
  'Cause I love such elementary things,
  It's been my fate to compensate,
  for the Childhood I've never known…

  Have you seen my Childhood?
  I'm searching for that wonder in my youth
  Like fantastical stories to share
  The dreams I would dare, watch me fly…

 109. westin Says:

  Dr. Arnold Klein gifted Matisse to dame Elizabeth on 27 th of march. I've read it in here – the first mess http://twitter.com/dameelizabeth

 110. mysterylady kaže:

  @sita

  One thing is for sure,I believe if Michael Jackson wanted to disappear and pull off the biggest hoax in history,,it can be done and is more than possible !
  Michael loved his kids but in the last decade or so he really wasn't living. He appeared unhappy and very withdrawn from society,even more than normal. His appearance and personality changed drastically. He didn't look or act like the Michael we knew for more than four decades. One thing I found quite odd after following the abc interview last night with Joe Jackson was the fact Joe was not showing any remorse or sorrow for the loss of his son. He was cracking jokes,saying MJ was too naive and surrounded himself with people who were not looking out for Mj's best interest.Even though he said he believed it was foul play,he didn't sound convincing whatsoever! When the reporter asked how he felt about losing his son,Joe replied that it was a sad loss because of all the work he put into Michael. Joe seemed more concerned with trying to convince the world he was a good father as well as not being the horrible person everyone thought. We can speculate as well as come up with more theories of MJ being alive but the truth of the matter is the Michael Jackson we've known and loved for 45 years is gone,weather he has escaped or is up in heaven looking down at us right now,we will never have the opportunity of seeing and knowing him once agian,as the MJ we once remembered.

 111. MariannaB Says:

  The office of Gunter von Hagens confirmed to have had aninformation request from MJ. They confirmed that they gave respective informations out. They confirmed that MJ is NOT listed on their list of donators. I would never think of MJ seriously getting on their list as an autopsy destroys too much of the body.
  And as MJ is such an important person, an autopsy is 100% sure for him.
  In addition, the donators of bodies always remain anonymous. This would contradict MJ's experience of fame and applause.

 112. iheartmj Says:

  dame elizabeth taylor was also supposed to accompany michael at his london concerts.
  this explains why she was not able to attend the memorial.
  so whereever michael is elizabeth is with him.
  or am i the only one who has thought of this?

 113. kristin514 Says:

  to mysterylady… Thank you 4 clarifying. I am in such a weird place like millions of other people. I WANT to believe he is alive and happy, and you r absolutely right that it is definitely plausible and possible that he is, on the same note, people die EVERYDAY all the time completely unexpectedly and sometimes for etiology unknown… I'm sitting right on top of the fence with this because all of your research is excellent and you're so right that most of this doesn't “ADD UP” but again, what if you ARE absolutely correct, and he did have this “plan” to disappear, but did legitimately “die” before he could carry it out… I sincerely appreciate all of your research, because again, I would LOVE 4 him to be alive and happy, and if he is, I hope no one ever does know for sure, because he deserves some kind of “Peace” in his life. Then again, my mind goes back to the fact, that people DIE… Yes he was young, my dad is alive and well at 58, but it happens, and I'm just so damn torn because I would love to know the truth, but is that REALLY what we would want for Michael? If he wanted to disappear so he COULD be “happy” and we really do love him, shouldn't we leave well enough alone and accept it as the way he wanted it. If he is alive and we somehow do find out, then that screws up his whole game plan, and he goes right back to the absolutely unfair circus that the latter part of his “life” became. IDK MAN, I'm so damn confused, both theories are plausible, death AND disappearance, I'm just really questioning the moral issues of delving too deep into this and not just letting him REST whether he is here or in heaven… Toss me your thoughts on that and point me in the right direction here… Thanks!!!

 114. kristin514 Says:

  BTW, one other thing that's been “bugging” me about this whole body sitting up thing… Look when they pull the stretcher out of the helicopter, WHATEVER is on it, body, dummy, blankets underneath, whatever, the way it is positioned assuming it is a “body” it comes out FEET FIRST… So how in the world does it “sit up” if when they pull it out, it was clearly the foot end we were looking at anyways… What do you think?

 115. kristin514 Says:

  I answered my own question on that one… I was paying so much attention to the “moving” that it took a few more times of watching to see that DUH they turned the body around on the way out of the helicopter… So that was the head end we were looking at, but here goes one more shot at trying to make sense of this in my own mind… There is someone in the helicopter with the “body” what's to say someone else wasn't moving the “body”?

 116. kristin514 Says:

  Hey mysterylady, how creepy is this, and what in the world do you make of it??? http://www.theonion.com/content/news/neverland_ranch_investigators

 117. kristin514 Says:

  I swear this whole thing is more of a circus act than the last few years have been for him… The nice “WHITE” glove still white after supposedly being burried for 20 years, then they use the creepiest pic of Michael to call the “creature” OMG get a grip…

 118. Mijac kaže:

  Go there and watch that picture of Michael, and then compare with the “Michael”of the press conference, they are 2 diferent people!!!

  http://live2jive.blogspot.com/

 119. Mijac kaže:

  Plus, he didn't take his children's with him, because he is “dead”, so he can't take them with him don't you think?? it's most credible leave them with his mother at least for awhile

 120. Goldie kaže:

  Omg i am so confused …..

 121. Samantha kaže:

  this is driving me INSANE.
  i don't know what to do or think
  ah! i just want you michael <3

 122. MichaelJacksonIsStillAlive kaže:

  hey crazyinsanebarbie…. i also went to justin timberlake's twitter account and read the comments, ok first off, since he is such a huge fan of mj, i noticed that he only slightly mentions michael and he seems more sad or wateva over farrah's death rather than michael's. He says “RIP Farrah” but i haven's seen RIP Michael or something like that (weird huh?? i think there is more to this than we think). I mean honestly, if I was in place of jt i would be really really depressed and stuff… u know??

  Can someone get back to me on this??

  Here is a link to justin's twitter account: http://twitter.com/JTimberlake

 123. MichaelJacksonIsStillAlive kaže:

  ohh WAIT!! Justin Timberlake doesn't even mention michael once i think…. i went back to his page and actually i don't see anything to do with mj??? help someone… is it just me or is something really going on???

 124. MyBelovedMJ kaže:

  What a piece of bullshit, that picture is. The real Michael, is the Michael we all know. This has got to stop. What the hell are people doing. And thet officer with the scelet of someone with a while glove, could easilly have been put in that picture, just to fuck up Michael`s life like they always have done. MY GOD, never in my intire life have i seen so much bullshit about 1 person. They need to start show him some respect. I think they Media, press and TMZ owe it to him. The Michael we know is “Dead” yeah offcause i believe that, nothing has proved that he is.

 125. MyBelovedMJ kaže:

  Sorry for swearing. But im getting pretty upset, when i see that the media is still trasching his name, in evryway. Even after he is “Dead”

 126. MichaelJacksonIsStillAlive kaže:

  omg has anyone seen this footage of michael's pepsi commercial?? it made me burst into tears again…. awww why did it have to be michael… http://www.youtube.com/watch?v=VAJLq4hHUjQ

 127. mysterylady kaže:

  OMG OMG POZORNO PROČITAJTE! NEŠTO JAKO Čudne se događa!

  Sam bio pravedan obličje at Liz Taylor's cvrkutati i pogodite što? Ona nije više sljedećih Dr.Arnold cvrkut Klein od nje i sve joj se odnose na ovaj tweets Dr. su misteriozno nestala! Ako je imala ništa za sakriti, zašto brisati ih, šta se dešava? Nešto vrlo, vrlo sumnjiv se zbiva ovdje! Čak i ako je vidio naš blog, nije da mu osjećati kao da joj tweets mogao zaista biti dokaz Michael stvarno živa bića?

  http://twitter.com/dameelizabeth

 128. emmie Says:

  hmmm tht is true because i last looked at her profile bout 3days ago and i was reading the comment liz was sending to klein and now they have all gone so she must have done that recently. and she took him of her friends… wonder why

 129. berkeleygal Says:

  Liz's very first post is still there…quote “Presents make everybody happy. My friend Arnie Klein gave me a Matisse today! Happy.
  2:10 PM Mar 27th from web” the rest are indeed gone. anyone check arnies site? for liz msgs?

 130. MichaelJacksonIsStillAlive kaže:

  omg omg is it possible to get a psychic or something involved? i used to watch this show on tv and i dunno, they were pretty spot on with most of the information…. ?

 131. emmie Says:

  hi i was just looking on liz taylors twitter

  ”I'm home from the hospital sore, but intact. Of course I'm still grieving for Michael…I always will.

 132. emmie Says:

  hi i was just looking on liz taylors twitter

  ”I'm home from the hospital sore, but intact. Of course I'm still grieving for Michael…I always will But as I said before I went into the hospital, “I am a survivor,
  I've had many tragedies in my life, but I guess they have all taught me something. I have to look at it that way.I have to be stronger and more appreciative of what I do have.
  she sure dont seem all that sad about his death, considering how close they were.

Dopust Odgovor

Morate biti prijavljeni da biste napisati komentar.